Οι μοναδικές στιγμές του SERIFOS SUNSET RACE 2018

08/10/2018

Το 6o Serifos Sunset Race ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου, με εικόνες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη όλων όσων τις έζησαν από κοντά!

Παρακολουθήστε στο βίντεο της διοργάνωσης τις μοναδικές στιγμές  του Serifos Sunset Race 2018!

Τρέξιμο στο ηλιοβασίλεμα και τερματισμό στην παραλία της Βαγιάς, κολύμπι σε καινούργιες πίστες στα γαλαζοπράσινα νερά του κόλπου του Λιβαδιού, παιδικοί αγώνες στο λιμάνι του νησιού.

Το 6ο Serifos Sunset Race υλοποιήθηκε χάρη στην παρουσία των εθελοντών, της ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως συνδιοργανώτριας, του Δήμου Σερίφου, των τοπικών συλλόγων (Ταξιάρχης, Εμπορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Σεριφίων, ΑΟ Σερίφου) και των χορηγών.

Των Μεγάλων Χορηγών της διοργάνωσης Pende Serifos και Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», του Χορηγού Μεταφοράς, τη Seajets, του Τοπικού Χορηγού Κονδύλης Μάρκετ, των Υποστηρικτών Interwetten, Renault, Bairamoglou και GoGreek, των Τοπικών Υποστηρικτών Indigo, Yacht club, της Καλής, Think of Serifos, The Famlily Beez, Rizes Hotel, Calma, Ράμπιας, Μεταφορική Σερίφου Η Ένωση Πανάγος, Οινοποιείο Χρυσολωρά και πολλών άλλων που συνέβαλαν πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Επίσης ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στη συμβολή των Χορηγών Επικοινωνίας της διοργάνωσης, της ΕΡΤ3, των καναλιών NOVA, της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, του ομίλου REAL, του τουριστικού οδηγού Greek Travel Pages, του Empneusi FM, του Outdoor-Activities.gr, του Run N Fun, του Discover Serifos, του Athletics-Magazine, του Sportcyclades24, του Sportcyclades.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη του 2019 και το 7o Serifos Sunset Race με νέες εκπλήξεις που θα περιμένουν τους συμμετέχοντες.

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist