Σίλια Κατραλή – “Εγώ πιστεύω στην αγάπη” | Νέο τραγούδι

19/05/2021

Η Σίλια Κατραλή, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο “Ελεύθερο Κάμπινγκ”, μας προτρέπει να πιστέψουμε στην αγάπη, με ένα ολοκαίνουργιο single σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Ένα τραγούδι αισιόδοξο, γεμάτο φρεσκάδα, σε καλοκαιρινούς swing ρυθμούς και με vintage αισθητική, παντρεύεται με ένα βίντεο αλληγορικό και σουρεαλιστικό, με μίνιμαλ ύφος, ταξιδεύοντάς μας σε μιαν άλλη εποχή. Μια διαφορετική οπτική με ένα πολύ όμορφο μήνυμα, σε  μια εποχή που αν αξίζει κανείς να πιστέψει σε κάτι αυτό είναι, δίχως αμφιβολία, η αγάπη.

Λίγα λόγια για το videoclip: Μια αλληγορική ιστορία με συμβολισμούς τρέχει παράλληλα με ένα καλοκαιρινό φρέσκο τραγούδι, πηγαίνοντας το αίνιγμα ένα βήμα πιο πέρα, αφήνοντας έτσι τον υπαινιγμό πώς η αγάπη οδηγεί πάντα σε ένα μεγάλο σχέδιο…

Σίλια: Ηθοποιός. Απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Ίασμος και φοιτήτρια στο Ιστορικό Αρχαιολογικό Αθηνών. Πρώτη δισκογραφική δουλειά: Σεπτέμβριος 2020.Τη γνωρίσαμε με τη διασκευή στο “Χαμογέλα” του Μανώλη Φάμελλου, που αποτελεί ένα από τα 7 τραγούδια του άλμπουμ της με τίτλο “Ελεύθερο Κάμπινγκ”.

Ανακαλύψτε το στις ψηφιακές πλατφόρμες & τις υπηρεσίες streaming εδώ.

Βρείτε την Σίλια Κατραλή στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube | Spotify


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist