Σίλια Κατραλή – “Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο” | Νέο τραγούδι

01/02/2022

Με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ελέυθερο Κάμπινγκ” η Σίλια Κατραλή μας συστήθηκε και έδωσε το στίγμα της αιρετικής τραγουδοποιού.

Με το καινούργιο της τραγούδι μας προσκαλεί στην προσωπική της Εδέμ, “Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο” και με αυτό συνεχίζει το ταξίδι της στη δισκογραφία εισάγοντάς μας στο δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ. Πρόκειται για “μία ποιητική αλληγορία για μια Εδέμ που βρίσκεται στο τέρμα του δρόμου, στην άκρη της πόλης και τελικά περισσότερο μέσα μας και γύρω μας, αρκεί να την αναζητήσουμε”, μας εξηγεί.

Την ιστορία έντυσε με εικόνες μία σκηνοθέτης που μοιράζεται απόλυτα την ίδια αισθητική και μιλάει την ίδια καλλιτεχνική γλώσσα, η Έφη Γούση.

Το οπτικό αποτέλεσμα “ολοκληρώνει μια εικόνα ζωντανού παραμυθιού μέσα σε ένα σουρεαλιστικό πλαίσιο φυσικής και μεταφυσικής αναζήτησης”, αναλύει η Σίλια Κατράλη. “Ένα αίνιγμα, μία παρομοίωση για την ανθρώπινη ψυχή που ακουμπά τις προσωπικές χορδές ενός ρομαντικού άλλου, πέρα από το χρόνο”.

Ανακαλύψτε το στις ψηφιακές πλατφόρμες & τις υπηρεσίες streaming εδώ.


“Κι εγώ κοιτάζω και στη λίμνη βλέπω εσένα

και το νερό σαν απουσία ανάμεσα μας
πάω να σ’ αγγίξω και υψώνεσαι
στον κύβο είμαι κι εγώ που λέω πολλά με όλα τα κρύβω…”

Στους σταθερούς συνεργάτες της στράφηκε και για τη δημιουργία του τραγουδιού καθώς τους στίχους της Σίλιας Κατραλή μελοποίησε ο Νικόλαος Αδέσποτος και ενορχήστρωσε ο Βαγγέλης Καραπέτρος.

Η Εδέμ αποτελεί ιδανική πρόγευση για το καινούργιο άλμπουμ και τα υπόλοιπα τραγούδια του που θα παρουσιαστούν διαδοχικά μέσα στο 2022.

Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!

Credits:
Στίχοι: Σίλια Κατραλή
Μουσική: Νικόλας Αδέσποτος
Ενορχήστρωση, εκτέλεση, ηχοληψία: Βαγγέλης Καραπέτρος
Μίξη, Master: Βαγγέλης Καραπέτρος (Studio Pazl)
Σκηνοθεσία: Έφη Γούση

Βρείτε τη Σίλια Κατραλή στα social media:

Facebook | Instagram | YouTube | Spotify


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist