Souled Out – “Love School” | Νέο τραγούδι

28/02/2022

Οι Souled Out από τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν μετά από δυο επιτυχημένα single, το “Let me in your heart” και το ​”​Madness​” με το τρίτο τους single “Love School”. ​Eνώ αναμένουμε το Μάρτιο να κυκλοφορήσει​ το πρώτο ολοκληρωμένο τους album, παίρνουμε μια μικρή “γεύση” από τον πιο funky δίσκο της χρονιάς!

Η εντυπωσιακή ​singer και ​front woman των Souled Out, Αλεξάνδρα Σιετή αναφέρει:
“Love School”! ​Αυτό είναι ​το πιο δυναμικό κομμάτι του δίσκου μας ​και δεν ​επιλέξαμε​ τυχαία​ να είναι ο προπομπός του​. Σας το παρουσιάζουμε ​λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει η ​πρώτη ​ολοκληρωμένη μας δουλειά​, ένα album​ που με τόσο κόπο και αγάπη δημιουργήσαμε! Ακούστε και ​πάμε να χορέψουμε!”

Οι Souled Out δημιουργήθηκαν το 2013 μέσα από την κοινή τους αγάπη για την soul / r’n’b μουσική και έκτοτε εξερεύνησαν κάθε στέκι και venue με τη μουσική τους αλλά και κάθε πτυχή της soul στα jamming sessions της μπάντας. Μέσα στο αλλόκοτο 2020 αποφάσισαν να αποτυπώσουν τις δημιουργικές συνθέσεις της μπάντας στον πρώτο τους δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες με την συγκλονιστική φωνή της front woman τους Αλεξάνδρας Σιετή.

Βρείτε το “Love School” σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ.

Credits:
Music: Minas Vakaloudis, Paris Papadopoulos
Lyrics: Paris Papadopoulos
Recorded at AMS Studios
Produced, Recorded & Mixed by Tasos Korkovelos
Vocals: Alexandra Sieti
Keyboards: Tasos Korkovelos
Guitar: Paris Papadopoulos
Bass: Minas Vakaloudis
Drums: Kostas Anagnostou
Guest musician:
Percussion: Eddie Spaapen

Βρείτε τους Souled Out στα social media:
Facebook | InstagramYoutube

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist