Σουσάνα Τρυφιάτη – “Κράτα με ξανά” | Νέο τραγούδι

07/05/2021

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σουσάνα Τρυφιάτη μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Κράτα με ξανά” σε μουσική και στίχους του Μίλτου Σελητσανιώτη από το άλμπουμ της “Τα αφανέρωτα”.

Μια ρυθμική μπαλάντα ερμηνευμένη από τη λαϊκή, λυρική φωνή της Σουσάνας με την ενορχηστρωτική φροντίδα του ίδιου του δημιουργού. Οι εξαιρετικοί μουσικοί έπαιξαν και ηχογράφησαν όλοι μαζί, όπως τον παλιό καλό καιρό, για να καταφραφεί ο παλμός και η δόνηση του τραγουδιού.

Έπαιξαν οι μουσικοί: Πέτρος Βασιλειάδης (μπάσο), Δημήτρης Μποσινάκος (τύμπανα) και Μίλτος Σελητσανιώτης (Rhodes κιθάρες), η ηχοληψία πραγματοποιήθηκε από τους Γιάννη Μπαξεβάνη και Νίκο Κόλλια (Studio Antart), ενώ η μίξη και το mastering από τον Μίλτο Σχηματαριώτη (Νorthside Studio). Οι φωτογραφίες είναι της Ευαγγελίας Θωμάκου και το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Θωμάς Παναγιωτόπουλος.

Λίγα λόγια για την Σουσάνα Τρυφιάτη:
Η Σουσάνα Τρυφιάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Οι μουσικές ρίζες της οικογένειάς της, την οδήγησαν να ασχοληθεί με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, παρακολουθώντας μαθήματα κλασσικής κιθάρας και θεωρίας της μουσικής. Είναι απόφοιτος του μουσικού λυκείου Παλλήνης και του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Αθηνών. Είναι πτυχιούχος Αντίστιξης από το ωδείο “Κατερίνα Μάσκα” και κάτοχος του μεταπτυχιακού “Σχολική ψυχολογία και Μαθησιακές Διαταραχές” από το πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Είναι διπλοματούχος μονωδίας και κλασσικού τραγουδιού από το Ωδείο Αθηνών.

“Τα Αφανέρωτα” είναι ο τίτλος του πρώτου άλμπουμ της που περιέχει δέκα νέα τραγούδια, σε μουσικές και στίχους του Μίλτου Σελητσανιώτη, εκτός από ένα που έχει ισπανικούς στίχους, χαρισμένο από τον Χιλιανό ποιητή Jaime Svart.

Η Σουσάνα Τρυφιάτη στις ζωντανές της εμφανίσεις έχει συνεργαστεί με τον Κώστα Μακεδόνα, τον Θοδωρή Κοτονιά, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Θοδωρή Παπαδόπουλο κ.α.

Βρείτε την Σουσάνια Τρυφιάτη στα social media:
Facebook | Instagram

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist