Speed_28 ft. Makis Papadimitriou – “Never Grow Old” | OST

11/05/2020

Το τραγούδι “Never Grow Old” γράφτηκε για τις ανάγκες της ταινίας «Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ» του Δημήτρη Μπαβέλλα, η οποία αναμένεται να προβληθεί στην Ελλάδα το φθινόπωρο που μας έρχεται. Την μουσική υπογράφει ο συνθέτης, ενορχηστρωτής και παραγωγός Γιώργος Μπουσούνης και το κομμάτι ερμηνεύει ο γνωστός σε όλους Μάκης Παπαδημητρίου, ως leader της fictional 8-bit μπάντας Speed_28, όπως φαίνεται και στο music video που ακολουθεί. Ο Μάκης, εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός, αποδεικνύει με αυτή την ηχογράφηση (μάλλον η πρώτη του ever) πως είναι και εκπληκτικός ερμηνευτής, σε ένα μουσικό είδος που συνδυάζει την 8 bit pop υποκουλτούρα με to New Wave και το Synth-Punk από τα 80ς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Never Grow Old ηχογραφήθηκε εξ’ολοκλήρου με χρήση ήχων από sound chip προερχόμενα από arcade video game κονσόλες (ακολουθώντας πιστά την αισθητική της 8 bit- chiptune μουσικής) και σύμφωνα με τον συνθέτη, είναι αφιερωμένο στους «αιώνιους νέους», τους απανταχού “losers” όλους εκείνους και εκείνες που επιμένουν να πιστεύουν στον ρομαντισμό και την αθωότητα , σε πείσμα του ρεαλιστικού κυνισμού που μας επιβάλλουν οι περίεργοι αυτοί καιροί που διανύουμε.

Ένα είναι βέβαιο: Το Never Grow Old, θα συγκινήσει και θα κάνει τους παλιότερους να χαμογελάσουν νοσταλγικά και τους νεώτερους να σηκωθούν και να χορέψουν με το ξέφρενο beat.

Like a row of ones and zeros, In a binary code

We are Endless, Super Heroes

And we will never grow old. NEVER !!!

Το soundtrack της ταινίας θα κυκλοφορήσει από την Ammos Music

Μάθετε πληροφορίες για την ταινία εδώ:

https://www.facebook.com/ThePursuitOfLauraDurand/

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist