Στέλιος Τσουκιάς | Εmpneusi Live @ Barrio | 28.01

18/01/2024

Στέλιος Τσουκιάς & Θανάσης Dzingovic
Barrio Syros
Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 21:00

Ο Στέλιος Τσουκιάς, μετά από πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, σαλπάρει πρώτη φορά για τη Σύρο και ανεβαίνει στη σκηνή του Barrio την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.
Μαζί του ο μαγικός κιθαρίστας Θανάσης Dzingovic. Σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια του Στέλιου, αλλά και πολλών άλλων αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως του Παύλου Σιδηρόπουλου, του Παύλου Παυλίδη και του Γιάννη Αγγελάκα.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 21.00 στο Barrio!

Barrio
World is our neighbourhood

Χίου 31, Ερμούπολη.
Τηλ Κρατήσεων: 2281080955 | SMS 6906272880

 

Ο Στέλιος Τσουκιάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Εξάρχεια.
Η  πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με τη μουσική ήταν στην ηλικία των 9 ετών, όταν ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, μεταπηδώντας αργότερα στην κιθάρα.
Επιρροές του από την εφηβεία: Bob Marley, Red Hot Chili Peppers, Active Member, Παύλος Σιδηρόπουλος και οι Τρύπες, ενώ οι σπουδαίοι Έλληνες τραγουδοποιοί που τον ενέπνευσαν ήταν ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Άκης Πάνου και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Το 2018 κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι, μια μοναδική διασκευή του κομματιού «Άστα τα μαλλάκια σου», δίνοντας νέο χρώμα στο διαχρονικό κομμάτι των Σουγιούλ– Σακελλάριου.
Το 2019, κυκλοφορεί το δεύτερό του single, «Μη μου μιλάτε για χορούς», σε στίχους και μουσική του Κώστα Γεωργιάδη και στη συνέχεια το «Τί είναι Αγάπη», σε μουσική δική του και στίχους της μητέρας του.
Το 2020 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό album , με τίτλο «Άγιος Ψεύτης», το οποίο περιλαμβάνει επτά τραγούδια.
Το 2022, κυκλοφόρησε το νέο του δίσκο με τίτλο «Κοιτάζω έξω», μαγεύοντας το κοινό από το πρώτο άκουσμα.
Ο Στέλιος Τσουκιάς, έχει πραγματοποιήσει πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις στην Αθήνα, στο Σταυρό του Νότου, στη Θεσσαλονίκη στο Καφωδείο, σε πολλές πόλεις τις επαρχίας και το 2024 έρχεται πρώτη φορά στη Σύρο.

 

 

 

 

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist