Στέλλα Σαμαρά – “Σ’ Έχω Χάσει Πια” | Νέο τραγούδι

25/04/2020

Η Στέλλα Σαμαρά μας παρουσιάζει το νέο τραγούδι, με τίτλο «Σ’ Έχω Χάσει Πια».

Πρόκειται για μια μπαλάντα σε μουσική και στίχους της ίδιας της ερμηνεύτριας, Στέλλας Σαμαρά και τη μελωδική ερμηνεία της, να σε αγγίζει από τον πρώτο στίχο!

«Σ’ έχω χάσει πια κ’ είν’ αυτό το λίγο
που μου λείπει μάτια μου να ‘χω σιγουριά
Σ’ έχω χάσει πια, πες το μου να φύγω,
από εδώ που γέμισα στους καιρούς σκουριά»

Κυκλοφορεί από τη Heaven Art!

♫ Buy it / Stream it: https://orcd.co/sehohasipia

Η Στέλλα Σαμαρά, γεννήθηκε στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο του 1994. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, ενώ συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στον τομέα της Ψυχολογίας.

Έχει παρακολουθήσει ιδιαίτερα μαθήματα κλασικής κιθάρας από μικρή ηλικία και πιάνου τα τελευταία χρόνια. Από 14 ετών, γράφει τη δική της μουσική και στίχους. Το Δεκέμβριο του 2013 και το Δεκέμβριο του 2015 συμμετείχε με δικές της συνθέσεις σε συναυλίες των Αγώνων Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού 3 και 5 αντίστοιχα, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Το Νοέμβριο του 2015, συνεργάστηκε με το Μανώλη Μητσιά στη μουσική παράσταση “Το Πατάρι του Φλόκα” στον Πολυχώρο “Αθηναΐς”.

Το 2018 η Στέλλα Σαμαρά εντάσσεται στην οικογένεια της Heaven Music και τον Ιούνιο κυκλοφορεί το single “Της ζωής μου το χρυσάφι” και το μέλλον είναι λαμπρό για τη σπουδαία ερμηνεύτρια, ενώ στις 12 Δεκεμβρίου 2019 κυκλοφόρησε από την Heaven Music το single «Δήλωσα παραίτηση» σε στίχους και μουσική δική της. Στις 9 Απριλίου 2020 κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο single «Σ΄έχω χάσει πια» σε στίχους και μουσική δική της από την Heaven Art.

Instagram | Facebook | YouTube | Profile


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist