Σtella -“The Truth Is”

11/05/2022

Δείτε το νέο βίντεο της Σtella για το “The Truth Is”

Φωτογραφία: Δήμητρα Τζάνου

Σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το “δικαστικό δράμα” που εξελίσσεται στο επίσημο βίντεο για το “The Truth Is” της Σtella. Αποτελεί το τρίτο single της από το “Up and Away”, το ντεμπούτο της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας στην Sub Pop.

Το τραγούδι αποτυπώνει τα αντικρουόμενα συναισθήματα της αγάπης, καθώς ο έρωτας μας κατακλύζει με τρόπους πέρα από την κατανόηση ή τον έλεγχό μας. Με τον στίχο (“alright, but still I miss you every night”) απευθύνει στους ακροατές του ένα μήνυμα αποδοχής αυτής της έντονης εσωτερικής πάλης.

Το γλυκόπικρο και ιδαίτερο βιντεοκλίπ βασίζεται σε μια ιδέα της Σtella (η οποία εμφανίζεται και στον ρόλο της “στενογράφου”).Σ κηνοθετήθηκε από τον Γρηγόρη Ρέντη. Το πρωταγωνιστικο ζευγάρι υποδύονται οι χορευτές: Ιωάννα Τουμπακάκη και Γιώργος Κοτσιφάκης.

Το “Up and Away” θα περιλαμβάνει το “The Truth Is“, το “Charmed” και το ομώνυμο κομμάτι “Up and Away” και θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου 2022 παγκοσμίως από τη Sub Pop. Ηχογραφήθηκε μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου μαζί με τον Άγγλο παραγωγό και βασικό μέλος των Swet Shop Boys, Redinho και θα αποτελεί τη δεύτερη διεθνή δισκογραφική δουλειά της Σtella.

Το “Up and Away” είναι πλέον διαθέσιμο για pre-order σε CD/LP/DSP από τη Sub Pop. Προπαραγγελίες του μπλε αδιάφανου βινυλίου μπορούν να γίνουν από το megamart.sub pop.com, και από επιλεγμένα καταστήματα στη Βόρεια Αμερική, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist