3o Stray Art Festival | Pre event

18/06/2019

Stray Art Festival – Γιορτή Περιπλανώμενης Τέχνης

Ερμούπολη, Σύρος 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019

 

Pre-Event

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Stray Art Festival πλησιάζει και αυτόν τον Σεπτέμβρη, στις 20-22 του μήνα, για να πλαισιώσει με την καλοκαιρινή του αύρα ένα 3ήμερο γεμάτο τοιχογραφίες, δρώμενα, μουσική και φαγητό. Με φόντο τις Κυκλάδες και το νησί της Σύρου, παντρεύοντας το παραδοσιακό και το μοντέρνο, έρχεται να μας θυμίσει την μαγεία της κουλτούρας του δρόμου.

Την αυλαία έναρξης για το 3ο Stray Art Festival ανοίγει το pre event που καταφθάνει στις 29 Ιουνίου και ώρα 23:00, δίνοντας στο κοινό του μια πρώτη γεύση από αυτά που θα διαδραματιστούν στο τέλος αυτού του πολλά υποσχόμενου καλοκαιριού.

Πυρήνας της θερινής αυτής βραδιάς θα αποτελέσει η ανακοίνωση του θέματος του φετινού φεστιβάλ μέσω δράσεων, σχετικών προβολών, installation και φυσικά το δικό σας κέφι και ενθουσιασμό.

Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αποτελεί το Ίδρυμα Μπαμπαγιώτειο (ΚΕΚ), μία ανοιχτή αυλή στην βιομηχανική καρδιά της Ερμούπολης της Σύρου. Το κοινό θα γνωρίσει έναν αναδιαμορφωμένο χώρο, ένα χώρο που θα έχει να πει μια ιστορία, από την ομάδα των τοιχογραφιών.

Το pre event όντας η καταλληλότερη ευκαιρία γνωριμίας με το φεστιβάλ, τις αξίες και την φιλοσοφία του, δίνει την σκυτάλη σε ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια, διασκέδαση και δημιουργία.

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist