STRING DEMONS – “Σ’ αγαπώ”

17/03/2023

Οι String Demons, κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι ‘‘Σ’ αγαπώ”.
Τα δαιμονικα έγχορδα κεντούν με ρομαντισμό πάνω σε μια μουσική της Λυδίας Μπουντούνη εμπνευσμένη από την ελληνική παράδοση.

Το τραγούδι σε ρυθμό 7/8 συνδυάζει την δεξιοτεχνία και το groove των String Demons με την αέρινη φωνή της Λυδίας και τα ”παιχνιδιάρικα” φωνητικά που χρησιμοποιούν, δίνοντας μία ethnic χροιά την οποία ολοκληρώνουν οι γεμάτοι με χιούμορ, αλλά και τρυφερότητα, στίχοι της.

Ένα “Σ’ αγαπώ” πιο πικάντικο, πιο πικρό και λιγάκι πιο “προκλητικό” από τα συνηθισμένα “σ’ αγαπώ”!

O Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, στην μέχρι τώρα πορεία τους που ξεκίνησε το 2014, έχουν καταφέρει να σταθούν πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους με τους ανατρεπτικούς-ψυχαγωγικούς δίσκους και τις sold out παραστάσεις τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό.

Έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο, στο Παλλάς, σε πάρα πολλά θέατρα σκηνές, μουσεία, φεστιβάλ και έχουν πραγματοποιήσει επιτυχημένες περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Κύπρος, Νέα Υόρκη).

Αυτή τη σεζόν γνωρίζουν μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες της χρονιάς, στο πλάι της Ελένης Ράντου στην παράσταση “Το πάρτυ της ζωής μου”.

Σκηνοθεσία video: Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου

Φωνητικά, κρουστά, βιολί: Λυδία Μπουντούνη
Φωνητικά, τσέλο, κρουστά, πλήκτρα: Κωνσταντίνος Μπουντούνης
Ενορχήστρωση: String Demons
Mίξη ήχου: Δημήτρης Ντούλιας

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist