Σωκράτης Μάλαμας & ΣΟΥΑΡέ – “Λέω να σιγοτραγουδήσω” | Νέο τραγούδι

21/12/2021

Συνάντηση κορυφής! Δυο αγαπημένοι δημιουργοί, με δεκάδες επιτυχίες, συναντιούνται στη δισκογραφία για πρώτη φορά, με τον Σωκράτη Μάλαμα να τραγουδά Πέτρο Βαγιόπουλο και να μας χαρίζουν ένα συγκινητικό τραγούδι σε στίχους της Μερόπης Γραμμένου και με τους θαυμάσιους ΣΟΥΑΡέ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Με χαρά και υπερηφάνεια το Ogdoo Music Group παρουσιάζει το τραγούδι το τραγούδι “Λέω να σιγοτραγουδήσω”, το τέταρτο κατά σειρά από τον κύκλο “ΣΜίΛΗ”, της ταλαντούχας κι εμπνευσμένης ομάδας Βαγιόπουλου – Γραμμένου – ΣΟΥΑΡέ που ήδη έχουν κάνει αίσθηση με το αγαπημένο “Καλημέρα”, αλλά και τα ιδιαίτερα και πολύ ευρηματικά “Τροβαδούρος” και “Άντε να δούμε που θα βγεί”.

Βρείτε το “Λέω να σιγοτραγουδήσω” σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ.

Το τραγούδι “Λέω να σιγοτραγουδήσω”, το έχει οπτικοποιήσει σε ένα όμορφο music video ο Γιάννης Δάφνος.

Σημείωμα του συνθέτη:
“Αρχές του 2000 έμενα σε ένα ρετιρέ, με πολύ μεγάλη βεράντα και έκοβα βόλτες νευρικά, λόγω των διαφόρων προβλημάτων, εκείνου του καιρού… Ταυτόχρονα και επίμονα μια μουσική ερχόταν στο μυαλό μου και σκέπαζε τις σκέψεις μου… Μου άρεσε, αλλά έλεγα… ok, αν θυμηθώ αργότερα θα τη σημειώσω… Και προσπαθούσα να τη διώξω… αλλά αυτή επέμενε! Τόσο που, για να μην την ξεχάσω, τελικά πήγα και την ηχογράφησα. Αυτή έμελλε να είναι η “μαγιά” που έγινε τούτο το τραγούδι και είναι η εισαγωγή του, στην αρχή του τραγουδιού…

Μου άρεσε πολύ ο στίχος της Μερόπης και τον μελοποίησα. Άρεσε και στον Σωκράτη, που του το έστειλα. Με τον Μάλαμα συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά, αλλά νιώθω σαν να είμαστε κάθε μέρα μαζί… Ήρθε… Το είπε τρεις φορές και τελείωσε. Και το είπε ακριβώς όπως το περίμενα.

Οι ΣΟΥΑΡέ ανέλαβαν τα υπόλοιπα. Τους είμαι υποχρεωμένος.

Από τον κύκλο “ΣΜίΛΗ” είναι και αυτό, όπως και τα “Καλημέρα” με Ορφέα Περίδη, “Τροβαδούρος” με Κώστα Μαραβέγια, “Άντε να δούμε που θα βγεί” με ΣΟΥΑΡέ, “Τι άλλο θες να πω” με την Νατάσσα Μποφίλιου, που θα βγεί Ιανουάριο 2022 και άλλα 4-5 με γνωστά σε όλους ονόματα, με την ετικέτα του Ogdoo Music Group.

Θα τα πούμε σύντομα πάλι.”

Καλή Ακρόαση!
Πέτρος Βαγιόπουλος

Credits:
Μουσική: Πέτρος Βαγιόπουλος
Στίχοι: Μερόπη Γραμμένου

Στο ΣΟΥΑΡέ έπαιξαν:
Λευτέρης Βαϊόπουλος: Κιθάρες
Μιχάλης Δάρμας: Κοντραμπάσο
Γιάννης Δάφνος: Πιάνο, φωνητικά
Αλκαίος Σουγιούλ: Μπουζούκι, Τζουράς
Κώστας Σπυράτος: Κρουστά

Ενορχήστρωση: Πέτρος Βαγιόπουλος
Ηχοληψία: Αλκαίος Σουγιούλ
Μίξη: Γιάννης Παξεβάνης
Mastering: Αντώνης Τζώρτζης
Βίντεο: Γιάννης Δάφνος
Παραγωγή: ΣΟΥΑΡέ

Βρείτε τον Σωκράτη Μάλαμα στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube

Βρείτε τους Σουαρέ στα social media:
Site | Facebook | Instagram


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist