Συναυλία – αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη | “Τα καλύτερά μας χρόνια” – 17 Ιουλίου στην έπαυλη “Τσιροπινά”

14/06/2021

Συναυλία – αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη
“Τα καλύτερά μας χρόνια” στις 17 Ιουλίου, ώρα 21:30 στην έπαυλη “Τσιροπινα”

Ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό θέαμα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Λουκιανός, μία και μέσα από μια σειρά προβολών παρουσιάζεται ένα σημαντικό μέρος από το ανέκδοτο αρχειακό του υλικό, ενώ ζωντανά τα τραγούδια του ερμηνεύουν η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Μανώλης Φάμελλος.

Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής με ένα ιδιόρρυθμο, προσωπικό στυλ ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έχει σημαδέψει με τα τραγούδια του, αλλά και με τη χαρακτηριστική παρουσία του, τα καλύτερα χρόνια πολλών και διαφορετικών γενεών. Τα δικά μας καλύτερα χρόνια! Και είναι αλήθεια, αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, καθώς, μέσα από τα τραγούδια του, μίλησε σε όλους με ειλικρίνεια, αμεσότητα, χιούμορ, συναίσθημα και λεπτότητα.

Έτσι όλοι αγάπησαν τον Λουκιανό και τα τραγούδια του, θα έχουν την ευκαιρία να τα ξαναθυμηθούν, σε αυτή τη μοναδική συναυλία – αφιέρωμα. Ερμηνευμένα από τον Μανώλη Φάμελλο και τη Μαρία Κηλαηδόνη με μια νέα ματιά στα τραγούδια του Λουκιανού και καινούργιες ενορχηστρώσεις, αλλά και από τον ίδιο τον Λουκιανό, μέσα από μια σειρά προβολών, που δημιουργήθηκαν γι’αυτό το σκοπό, ανασκαλεύοντας το σπάνιο προσωπικό αρχείο του.


Πληροφορίες:
Σάββατο 17 Ιουλίου, ώρα 21:30, έπαυλη “Τσιροπινά”
Τιμές εισιτηρίων: 12€ προπώληση, 15€ ταμείο
Πληροφορίες κρατήσεις: 2311-825788, 6987502919

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist