«Σύρος – Πολιτισμός 2018» (Πρόγραμμα εκδηλώσεων)

29/05/2018

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης σας προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ταξιδέψουμε για μία ακόμη χρονιά στον μαγικό κόσμο της τέχνης, του πνεύματος, της έμπνευσης και της δημιουργίας… Με μια λέξη, στο πολιτιστικό πρόγραμμά μας «Σύρος – Πολιτισμός 2018»!

Φαντασμαγορικές παραστάσεις, καλαίσθητες εκθέσεις, διασκεδαστικές παραδοσιακές και νησιώτικες βραδιές, μουσικές βραδιές, ποικίλα και πρωτότυπα πολιτιστικά δρώμενα και φυσικά τα πλούσια και ανανεωμένα Φεστιβάλ μας πλαισιώνουν και φέτος ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα είναι αφιερωμένο στο Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς, σε μια προσπάθεια να τονιστεί και κυρίως να μεταδοθεί, εντός και εκτός συνόρων, η ανεκτίμητη αξία του πολιτιστικού μας θησαυρού για τη διαμόρφωση της ιδιαίτερης ταυτότητας του νησιού μας.

Σας προσκαλούμε όλους να στηρίξετε το πολιτιστικό μας πρόγραμμα με τη παρουσία και την καλή σας διάθεση και σας υποσχόμαστε υπέροχες στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις!

Το πρόγραμμα του «Σύρος – Πολιτισμός 2018» έχει αναρτηθεί στην τουριστική πύλη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολη και θα το δείτε εδώ.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist