Τάσος Μελετόπουλος feat. Νεφέλη Φασούλη – “Totally Confused” | Νέο τραγούδι

02/02/2022

Έχουν περάσει 13 χρόνια από την τελευταία φορά που κυκλοφόρησε μουσική του Τάσου Μελετόπουλου. Μια πολύχρονη σιωπή που σπάει εντυπωσιακά με το “Totally Confused”, ένα αργόσυρτο βαλσάκι που ερμηνεύει η Νεφέλη Φασούλη.

Ένα τραγούδι που σου μεταφέρει τη μοναξιά των χωρισμών, των άδειων δρόμων τη νύχτα, και των προσωπικών αδιεξόδων, μέσα σε μόλις τρία μαγικά λεπτά.

Η Νεφέλη Φασούλη ακούγεται αγνώριστη αλλά πειστική στην αγγλόφωνη ερμηνεία της. Ένα ευχάριστο ξάφνιασμα φρεσκάδας και έντονης συναισθηματικής ερμηνείας.

Ο Τάσος Μελετόπουλος δεν είναι κανούργιος στη μουσική. Τραγούδια του έχουν τραγουδήσει: η Νάνα Μούσχουρη, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Σάκης Ρουβάς, η Martha Beatriz Moreleon Guizar, ο Γιώργος Δημόπουλος και άλλοι, ενώ έχει συνθέσει μουσική για ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους και για χοροθέατρο.

Τη δεκαετία του ’70 ήταν μουσικός επιμελητής στα Καθημερινά επί Μάνου Χατζιδάκι. Σπούδασε στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη όπου αποφοίτησε από το New York University. Τη δεκαετία του ’80 δημιούργησε και συμμετείχε στα club “Εργοστάσιο”, “Αεροδόμιο”, “Άτομο”, “Βυθός” και την “Ντέρτι Πίτσα”.

Ήταν εκδότης του περιοδικού “Πρόσωπα” τη δεκαετία του ’90 και έχει γράψει έξι βιβλία, δύο από τα οποία έχουν μεταφραστεί στα Γαλλικά και τα Ιαπωνικά.

Credits:
Στίχοι – μουσική: Τάσος Μελετόπουλος
Ενορχήστρωση: Χρήστος Αλεξάκης
Παραγωγή: Τάσος Μελετόπουλος
Επιμέλεια – οργάνωση: Άρης Δαβαράκης

Βρείτε τον Τάσο Μελετόπουλο στα social media:
Website | Facebook | Instagram | Spotify

Βρείτε τη Νεφέλη Φασούλη στα social media:
Facebook | Instagram


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist