Tasos P. – “Πες μου τί σημαίνει αγάπη”

14/12/2020

Στις 6/11/20 ο βραβευμένος Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Tasos P. κυκλοφόρησε μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο «Retro Boy». Μέσα από το άλμπουμ κυκλοφόρησε σαν single το ελληνόφωνο ηλεκτρονικό μελαγχολικό τραγούδι που έγραψε ο ίδιος με τίτλο «Πες μου τί σημαίνει αγάπη» όπου για πρώτη φορά ακούγονται ελληνικά φωνητικά από τον ίδιο. Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ο Τιμόθεος Πουλιτσίνος, ενώ τη μίξη του επιμελήθηκε ο μουσικός Παύλος Λιάγκας (Paul Bion).

Το τραγούδι ανέβηκε στο εβδομαδιαίο #1 των digital πωλήσεων του iTunes Singles Chart της Ελλάδας, ενώ παράλληλα έφτασε μέχρι το #26 στον συγκεντρωτικό κατάλογο (ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο μαζί) των digital πωλήσεων/streaming υπηρεσιών /airplay ραδιοφώνων σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του www.euro200.net της Ευρώπης.

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του το τραγούδι αποκτά πλέον και το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ. Ένα επίκαιρο βίντεο με animated τεχνοτροπία όπου αποτυπώνεται η σύγχρονη καθημερινότητα με εικόνες από τους βροχερούς δρόμους της πόλης των Αθηνών και όχι μόνον. Στο βίντεο εμφανίζεται –για πρώτη φορά- και ο ίδιος ο δημιουργός τόσο σε animated μορφή όσο και στην «πραγματική», θέλοντας να περάσει το νόημα των στίχων του τραγουδιού ισορροπώντας ανάμεσα στον animated κόσμο και στον πραγματικό.

Βρείτε το album εδώ: https://orcd.co/retroboy


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist