“Ταξιδεύοντας στις γειτονιές του κόσμου με την Ελπίδα Γαδ” | Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων

13/08/2021

Από Ισπανία ως την Κούβα, και από την Κολομβία ως το Capo Verde. Από την Ιταλία και το οικείο ταπεραμέντο της πίσω στις ρίζες μας. Η Ελπίδα Γαδ και οι εξαιρετικοί μουσικοί που τη συνοδεύουν θα ταξιδέψουν το κοινό της παράστασης τους, από χώρα σε χώρα, από πόλη σε πόλη αλλά και από εποχή σε εποχή. Ενώνοντας τις μελωδίες, τους πολιτισμούς, και τα αρώματα της υφηλίου, σε μια βραδιά όπου οι γειτονιές του κόσμου γίνονται μία.

Ο τίτλος “Ταξιδεύοντας στις γειτονιές του κόσμου με την Ελπίδα Γαδ” δεν είναι απλά μια μεταφορά. Είναι μια πρόσκληση στο κοινό, για να μεταμορφωθεί σε μια παρέα συνεπιβατών. Ο καθένας θα μοιράζεται σιωπηλά, τις προσωπικές του εμπειρίες, μέσα από διαχρονικές κυκλοφορίες, οι οποίες αγαπήθηκαν για τις χαρακτηριστικές τους μελωδίες και τους αξέχαστους στίχους τους.

Στις 13 Αυγούστου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρούσσων, θα ακουστούν τραγούδια του κόσμου, όπως το ρομαντικό «Bersame Mucho», το σκερτσόζικο «Quizas Quizas Quizas» αλλά και το δημοφιλές «You Will Never Know» της Imany.  Έπειτα το ακροατήριο θα βιώσει τα τρυφερά αλλά και δυνατά συναισθήματα που δημιουργούν κομμάτια όπως “Ταμπακιέρα” και το “Συ μου Χάραξες”, ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Η Ελπίδα Γαδ, θα πάρει το ρόλο καπετάνιου με την μαγευτική της φωνή και την κιθάρα της, και συνοδεία του πληρώματος της, ξεκινούν για ένα κυνήγι συναισθημάτων. Η Λένα Χατζηγρηγορίου δημιουργεί μια αιθέρια ατμόσφαιρα παίζοντας βιολί και φλογέρες, ο Yussef Beato Vitton δίνει το ρυθμό στην παρέα με τα κρουστά, ενώ το σχήμα συμπληρώνει επί σκηνής ο Γιάννης Ανδριωμένος με το κοντραμπάσο του. Οι ψυχές τους συναντώνται και σμίγουν δημιουργώντας ηχοχρώματα που χαράζουν διαδρομές, έχοντας προορισμό κάθε μεριά της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη.

Πληροφορίες:
Χώρος: Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων
Παρασκευή 13 Αυγούστου | Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€ γενική είσοδος | Για προπώληση εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.

Παραγωγή: Action Εστί
Περισσότερες πληροφορίες στο info@actionesti.gr ή στο Facebook.

Βρείτε την Ελπίδα Γαδ στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist