Τερέζα Χαρανιά – “Με βάφτισαν Τερέζα” | Νέο τραγούδι

30/11/2021

Με μια κιθάρα στο χέρι και με ένα τραγούδι αντιπροσωπευτικό, η Τερέζα Χαρανιά μας συστήνεται και μας γνωστοποιεί δυνατά, “συστήθηκα Τερέζα και χάρηκα πολύ”!

Το τραγούδι “Με βάφτισαν Τερέζα” μουσικά, έχει έναν ιδιαίτερο διπλό χαρακτήρα αφού ξεκινά δυναμικά σε ρυθμό Raggtime και ξεδιπλώνεται λυρικά στο ρεφρέν, όπου μας περιμένει σαν έκπληξη μια γλυκιά μπαλάντα.

Οι στίχοι προσδιορίζουν τις θέσεις και τις προσδοκίες μια γυναίκας, που με όπλο μια κιθάρα και μια φωνή ταξιδεύει τον κόσμο για να γνωρίσει την ζωή και τον έρωτα.

Credits:
Στίχοι – μουσική: Σάσα Παπαλάμπρου
Ενορχήστρωση: Τερέζα Χαρανιά
Παραγωγή: Γιάννης Σκουλάς
Σκηνοθεσία video clip: Λεωνίδας Κεχαγιάς

Λίγα λόγια για την Τερέζα Χαρανιά:
Γεννήθηκε στον Πειραιά με καταβολές από τη Σμύρνη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από τα μικρά της χρόνια παρουσίασε ενδιαφέρον για τη μουσική και ειδικότερα για την κλασσική κιθάρα. Έχει κάνει σπουδές στο Εθνικό Ωδείο ανάμεσα στις οποίες είναι η Αρμονία, η κλασσική κιθάρα και το σύγχρονο τραγούδι. Υπήρξαν καθηγητές της ο Νότης Μαυρούδης και η Φιλιώ Επιφανείου. Ως τραγουδίστρια και κιθαρίστρια έχει συνεργαστεί με διάφορα ονόματα όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Σοφία Βόσσου. Έχει εργαστεί για σειρά ετών σε μεγάλες μουσικές σκηνές όπως Αρχιτεκτονική, Ρυθμός Stage, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, καθώς και σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις ως μουσικός θεάτρου. Τον Οκτώβριο του 2013 πήρε το 1ο βραβείο ερμηνεία για το τραγούδι “Θα σ’ αρνηθώ” στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Στερεάς Ελλάδας ,σε στίχους του Κώστα Μάρκου και μουσική της Έρiκας Σωτηρόπουλου.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist