Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 8.00 μ.μ το Φεστιβάλ ΑΝΩ

24/08/2022

6ο  Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου ΑΝΩ

22 – 27 Αυγούστου 2022

Καθεδρικός Ναός Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου
Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 8 μ.μ. – Είσοδος ελεύθερη

Συνεχίζεται, σήμερα, Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 8.00 μ.μ., στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Άνω Σύρο, το 6o Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου ΑΝΩ, με τη δεύτερη συναυλία του, η οποία περιλαμβάνει έργα για εκκλησιαστικό όργανο και φωνή. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Καλεσμένοι από τη Μάλτα, η οργανίστα Natalia Rakhmatulina, οργανίστα της εκκλησίας του Αγίου Παύλου της Μάλτας και ο βαρύτονος Joseph Lia, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου της Μάλτας. Και οι δύο καλλιτέχνες δραστηριοποιούνται σε συναυλίες, διδασκαλία και διαλέξεις σε πολλές χώρες. Τη συναυλία παρουσιάζει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και Σύμβουλος καλλιτεχνικού προγράμματός του Φεστιβάλ ΑΝΩ, Νίκος Κανελλόπουλος. Η συναυλία θα μεταδοθεί και διαδικτυακά από το κανάλι του Φεστιβάλ στο YouTube και από τη σελίδα του ΑΝΩ στο Facebook.

Για την αποφυγή συνωστισμού αυτοκινήτων στο Επάνω Τέρμα της Άνω Σύρου, το Φεστιβάλ ΑΝΩ προτρέπει το κοινό του να χρησιμοποιήσει τη δωρεάν δημοτική συγκοινωνία. Τα βραδινά δρομολόγια του Mini Bus που ξεκινούν από την Αγορά με τελικό προορισμό το Επάνω Τέρμα της Άνω Σύρου έχουν ως εξής:

19:30 ΑΓΟΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΑΜΑΡΑ – ΕΠΑΝΩ ΤΕΡΜΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΑΓΟΡΑ
20:30 ΑΓΟΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΑΜΑΡΑ – ΕΠΑΝΩ ΤΕΡΜΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΑΓΟΡΑ
21:30 ΑΓΟΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΑΜΑΡΑ – ΕΠΑΝΩ ΤΕΡΜΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΑΓΟΡΑ
22:30 ΑΓΟΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΑΜΑΡΑ – ΕΠΑΝΩ ΤΕΡΜΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΑΓΟΡΑ

Για περισσότερες πληροφορίες: https://anofestival.gr/

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist