“Θάλασσα ή αλλού” – Χάρης Μιχαηλίδης (Δραμαμίνη)

15/12/2022

Δείτε το βίντεο του τραγουδιού του Τάσου Γιαννίκου από τον δίσκο “Ημερολόγιο καραντίνας”

Ο Χάρης είναι κλεισμένος σπίτι του και γράφει στον υπολογιστή το “Ημερολόγιο καραντίνας”. Του λείπουν οι φίλοι του. Μέσα από την ανοιχτή τηλεόραση, φαντάζεται τον εαυτό του έξω, μαζί τους. Να κάνουν παρέα, να παίζουν, να χαζολογούν, να τραγουδάνε:

“Θάλασσα ή αλλού, στην άκρη του βουνού
Θέλω να βλέπω μακριά κι όχι τους τοίχους του σπιτιού”

O Tάσος Γιαννίκος μετά την εμπειρία της πανδημίας και των λοκ ντάουν, κυκλοφορεί το “Ημερολόγιο καραντίνας” με τη συμμετοχή των Γιώτα Νέγκα, Δημήτρη Μητσοτάκη, Ερωφίλη, Σαββέρια Μαργιολά και Χάρη Μιχαηλίδη, σε στίχους και μουσική που έγραψε ο ίδιος και ενορχηστρώσεις του Γιάννη Μπαϊρακτάρη. Τραγούδια που γράφτηκαν στην καραντίνα και μιλάνε για όλη αυτή την περίεργη κατάσταση που ζήσαμε.

Όλοι μοιραστήκαμε κοινές εμπειρίες.
Η Γιώτα ένιωσε πως όλο αυτό είναι «Σαν όνειρο» περίεργο και περιμένει τη στιγμή που θα γιορτάσουμε την απελευθέρωση. Ο Δημήτρης σκέφτεται αν είναι «Κατάρα ή ευχή» και αν μπορεί μετά από αυτή την περιπέτεια να αρχίσει κάτι καλύτερο. Ο Χάρης μπούχτισε κλεισμένος στο σπίτι και θέλει να πάει «Θάλασσα ή αλλού». Η Σαββέρια με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας δεν μπορεί να συναντήσει το αγόρι της και νιώθει σα να ζει έναν «Ερώτα στα χρόνια της χολέρας». Και η Ερωφίλη αναρωτιέται «Και τώρα..» τι?

5 τραγούδια γραμμένα μέσα στην καραντίνα για την καραντίνα!

Ακούστε ή κατεβάστε τα τραγούδια δωρεάν εδώ: tasosgiannikos.gr/imerologio-karantinas-2022/

Ακούστε τα τραγούδια εδώ:

Spotify: shorturl.at/mwAIJ
Apple Music: shorturl.at/bkP19
Soundcloud: shorturl.at/tUW59

και σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες μουσικής.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist