Θάνος Μικρούτσικος – Χόρεψε Πάνω Στο Φτερό Του Καρχαρία

26/11/2020

Το Ogdoo Music Group έχει τη μεγάλη τιμή αλλά και την ευθύνη, της παρουσίασης του τελευταίου δίσκου που επιμελήθηκε ο μεγάλος μας συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος.

Πρόκειται για ένα διπλό cd με τίτλο «Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία», που περιέχει την ηχογράφηση από τη συναυλία του δημιουργού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τα εμβληματικά έργα «Σταυρός Του Νότου» και «Γραμμές των οριζόντων» βασισμένα στη μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Καββαδία. Τον Μάιο του 2019 ο Θάνος Μικρούτσικος έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής δυο συναυλίες προσπαθώντας να προσεγγίσει το πιο δημοφιλές έργο του μέσα από εντελώς καινούργια ματιά. Ο κόσμος σιώπησε βλέποντας 3 πιανίστες άλλοτε να παίζουν σαν ένα πιάνο και άλλοτε να αυτοσχεδιάζουν. Τα έργα ερμηνεύουν οι κορυφαίοι ερμηνευτές: Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης και Ρίτα Αντωνοπούλου. Στο πιάνο οι εξαιρετικοί σολίστες Μάξιμος Δράκος, Θοδωρής Οικονόμου και ο ίδιος ο συνθέτης. Στα πνευστά ο σπουδαίος Θύμιος Παπαδόπουλος. Πέρα από την μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία αυτών των συναυλιών που ο Θάνος Μικρούτσικος δούλεψε όσο καιρό του επέτρεπε η υγεία του και κατάφερε και ολοκλήρωσε το υλικό για την κυκλοφορία του. Και δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερο τρόπο για να αποχαιρετήσει το κοινό του.

Η κυκλοφορία που θα αποτελέσει το δισκογραφικό γεγονός της χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί από το Ogdoo Music Group στις 7 Δεκεμβρίου. Η προπαραγγελία του διπλού cd «Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία» έχει «ανοίξει» και μπορείτε να το εξασφαλίσετε εύκολα και γρήγορα στέλνοντας την παραγγελία σας εδώ.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist