Δείτε τους νικητές για τη συναυλία του Theodore στο Θέατρο Απόλλων

19/10/2016

To Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Theodore θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Θέατρο Απόλλων στη Σύρο, μια παράσταση βασισμένη σε κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ (7 και It Is But It’s Not).

Ο 24χρονος Theodore είναι ένας συνθέτης, performer και πολυοργανίστας με αξιοσημείωτη πορεία. Oι επιρροές του, από τους Pink Floyd και Radiohead σε συνδυασμό με τις σπουδές του στο πιάνο και την παραδοσιακή ελληνική μουσική, του δίνουν μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους Έλληνες σύγχρονους δημιουργούς. Σε μια ευρεία γκάμα ατμοσφαιρικής, ψυχεδελικής και ambient υπόστασης, ο εξαιρετικά ταλαντούχος αυτός μουσικός δίνει μια ιδιάζουσα, δική του ηλεκτρονική post-rock τεχνοτροπία και αντίληψη στη σύνθεση και υλοποίηση της μουσικής του, αφήνοντας ανοιχτές τις πόρτες στον κλασικό ρομαντισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, δείτε εδώ.

Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Theodore στο Θέατρο Απόλλων στη Σύρο

Ο Empneusi 107 FM σας προσφέρει 6 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Theodore στο Θέατρο Απόλλων το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου.

UPDATE: Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!

Οι νικητές είναι:

1. Νίκος Ξανθούλης
2. Μπέττυ Χατζησαββίδου
3. Κατερίνα Κοντιζά
4. Ιωάννης Ξαγοράρης
5. Αδαμαντία Κούστα
6. Βιβή Σκλιά

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist