Θοδωρής Βουτσικάκης – «Η Αφορμή» | Νέο Single

01/07/2020

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης μας δίνει την «Αφορμή» να γεμίσουμε το καλοκαίρι με υπέροχες μελωδίες, φως και έρωτα, μέσα από το νέο του single από το album «Όμορφη Ζωή» που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen!

«Η Αφορμή» είναι ένα από τα εννέα μουσικά θέματα του κορυφαίου Ιταλού συνθέτη Nicola Piovani που περιλαμβάνονται στο «Όμορφη Ζωή», ντυμένα με τους εμπνευσμένους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και τη μαγική χροιά του Θοδωρή Βουτσικάκη. Πρόκειται για το τραγούδι «Nowhere», το soundtrack της ομώνυμης ταινίας του 2002, το οποίο έρχεται στο ελληνικό σήμερα δοσμένο με έναν τρόπο μοναδικό και ιδιαίτερο.

Η συνεργασία Nicola Piovanni – Λίνας Νικολακοπούλου – Θοδωρή Βουτσικάκη κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας στιγμή, με το album να κατακτά την κορυφή των πωλήσεων και να αποσπά θετικές κριτικές και σχόλια.

«Η Αφορμή», το δεύτερο single από το album μετά το «Όμορφη Ζωή», θα μεταφερθεί σύντομα και στις οθόνες μας, μέσα από ένα κινηματογραφικό music video που γυρίστηκε προ ημερών.

To album «Όμορφη Ζωή» κυκλοφορεί σε όλα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων και στα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/OmorfiZoiAlbum

CREDITS
Μουσική: Nicola Piovani
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Ενορχήστρωση: Αντώνης Σουσάμογλου
Τύµπανα/ κρουστά: Στέλιος Τσοµπανίδης
Ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα: Κώστας Γεωργιάδης
Κοντραµπάσο: Τραϊανός Αλµπανούδης
Ηλεκτρικό πιάνο: Γρηγόρης Σηµαδόπουλος
Βιµπράφωνο: Γιώτα Καραµούζη
Τροµπέτα: Γιάννης Οικονοµίδης
Μπάσο κλαρινέτο: Αλέξης Σταυρίδης
Μπαγιάν: ∆ηµήτρης Αραµπατζής
Μελόντικα: Αντώνης Σουσάµογλου


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist