Θοδωρής Βουτσικάκης – Το Καρναβάλι | Nέο Τραγούδι

26/04/2023

Η κινηματογραφική τραγουδοποιία του Αντώνη Σουσάμογλου συναντιέται με την ξεχωριστή ερμηνεία του Θοδωρή Βουτσικάκη. Τρία χρόνια μετά τη συνεργασία τους στην «Όμορφη Ζωή» σε μουσική Νicola Piovani και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, οι δυο καλλιτέχνες βρίσκονται ξανά, σε άλλους ρόλους, για να επανασυστήσουν το «Καρναβάλι» του Αντώνη Σουσάμογλου, δίνοντας ένα πρώτο, εμπνευσμένο σήμα από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του πολυτάλαντου τραγουδοποιού.

Αντώνης:
Με τον Θοδωρή (Βουτσικάκη) έχουμε συναντηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, σε στούντιο, σε συναυλίες, στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, και πάντα νιώθουμε τη ζεστασιά της φιλίας και του αμοιβαίου καλλιτεχνικού θαυμασμού.
Το «Καρναβάλι» είναι ένα κομμάτι που γράφτηκε πριν χρόνια και μέσα μου έχει ζήσει πολλές ενσαρκώσεις και εκτελέσεις. Η φρεσκάδα και η ωριμότητα της ερμηνείας του Θοδωρή με συνεπαίρνει και το εντάσσει με τρόπο διαχρονικό και επίκαιρο στον κόσμο που ξεδιπλώνεται μέσα στο καινούριο υλικό μου, γι’ αυτό και νιώθω πως προλογίζει ιδανικά την κυκλοφορία του.

Θοδωρής:
Άκουσα το «Καρναβάλι» και αμέσως ένιωσα ότι θέλω να το τραγουδήσω. Όσο γνωρίζω τον Αντώνη (Σουσάμογλου), νιώθω ότι πλουτίζω από την πλατιά του καλλιτεχνική ματιά. Χαίρομαι που η ερμηνεία αυτή θα αποτελέσει μια ψηφίδα στο νέο, πλούσιο σε αισθήματα δημιουργικό του εγχείρημα.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist