Θοδωρής Κοτονιάς – “Συλλαβίζω κύμα κύμα” | Νέο τραγούδι

09/12/2021

Ο Θοδωρής Κοτονιάς παρουσιάζει οπτικοποιημένο το νέο τραγούδι με τίτλο “Συλλαβίζω κύμα κύμα” σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη.

Το τραγούδι, περιλαμβάνεται στον πρώτο κύκλο τραγουδιών των δύο δημιουργών που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group με γενικό τίτλο “Τα Απρόοπτα”.

Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν εξαιρετικοί ερμηνευτές:
Μίλτος Πασχαλίδης, Ιουλία Καραπατάκη, Σταμάτης Κραουνάκης, Θοδωρής Κοτονιάς, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Κότσιρας, Ασπασία Στρατηγού, Μανώλης Λιδάκης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελένη Δήμου.

Το τραγούδι “Συλλαβίζω κύμα κύμα” φέρει τη σφραγίδα της δημιουργικής ευφυίας του Χρήστου Νικολόπουλου, που εξακολουθεί με το ίδιο πάθος, μετά από τις χιλιάδες συνθέσεις του που έχουν εγγραφεί στη συλλογική συνείδηση, να μας χαρίζει σύγχρονα άφθαρτα τραγούδια που εμπλουτίζουν το μνημειώδες του έργο.

Ο λόγος του Νίκου Αναγνωστάκη δομημένος με δεξιοτεχνία και έμπνευση ξετυλίγει την ανέμη της ιστορίας ενός ανατρεπτικού έρωτα, χρησιμοποιώντας εύστοχα το μαγικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τη συνειρμική στιχουργική του. Μετουσιώνει τις εικόνες που συλλέγει σε συναισθήματα και εικονογραφεί με λυρισμό τις λέξεις του.

Ο σημαντικός τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς με μία σπουδαία ερμηνεία, αποδίδει με υποδειγματικό τρόπο το “Συλλαβίζω κύμα κύμα”, αναδεικνύοντας με τη φωνή του και τις πιο αδιόρατες συναισθηματικές αποχρώσεις του τραγουδιού.

Το τραγούδι έχει οπτικοποιήσει ατμοσφαιρικά ο Άκης Χρήστου σε ένα musci video που κυκλοφορεί ψηφιακά από την Ogdoo Music Group.

Τα “Απρόοπτα” κυκλοφορούν σε συλλεκτική έκδοση βιβλίου & cd από το Ogdoo Music Group και βρίσκονται στις προσθήκες των δισκοπωλείων και επιλεγμένων βιβλιοπωλείων. Το βιβλίο που συνοδεύει “Τα απρόοπτα” περιέχει πλούσιο υλικό με σπάνιες φωτογραφίες , κείμενα, στίχους και λεπτομέρειες της ηχογράφησης.

Προσεχώς “Τα απρόοπτα”, Κύκλος Α’ θα κυκλοφορήσουν και σε περιορισμένα αντίτυπα αριθμημένων LP σε “βαρύ” βινύλιο 180gr.

Το album είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ.
Αποκτήστε το Βιβλίο & Cd από το ogdooshop.gr εδώ.

Credits:
Μανόλης Ανδρουλιδάκης: Κλασική – Ακουστική κιθάρα
Νάσος Σιωπήλης: Programing – Πιάνο – Synthesizer
Dasho Kurti: Ακορντεόν
Δημήτρης Τσεκούρας: Κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος: Κλαρίνο
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: Τρομπέτα – Φλικόρνο
Φώτης Σιώτας: Βιολί – Βιόλα
Παρασκευάς Κίτσος: Κοντραμπάσο
Βαγγέλης Στεφανόπουλος: Πιάνο
Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα

Ενορχήστρωση και οργάνωση παραγωγής: Φώτης Σιώτας
Ηχογράφηση/Μίξη/Mastering/Επιμέλεια Παραγωγής: Βασίλης Νικολόπουλος
Η ηχογράφηση έγινε στο Studio N (Χρήστος Νικολόπουλος)
Μέρος των ηχογραφήσεων πραγματοποιήθηκε στο Φabrica Music Studio με ηχολήπτη τον Νάσο Σιωπήλη

Βρείτε τον Θοδωρή Κοτονιά στο Facebook.

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist