“Την Ίδια Στιγμή Να Ζούμε” από την Ελευθερία Αρβανιτάκη

11/10/2017

Στις αρχές του φθινοπώρου… έχει κάτι να μας πει! Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επέστρεψε με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που κυκλοφορεί στο προσωπικό της label με τίτλο rEAct, στην στέγη της PANIK RECORDS.

«Την ίδια στιγμή να ζούμε» είναι ο τίτλος του νέου single το οποίο δημιουργήθηκε από μια παρέα αγαπημένων συνεργατών της Ελευθερίας, το οποίο φιλοδοξεί να μας κάνει να το τραγουδάμε στις δικές μας παρέες. Αυτή ήταν και η βασική ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε το σενάριο της Μάιρας Στυλιανού με αποτέλεσμα να προσκληθούν στο γύρισμα του video clip οι ΤΑΚΙΜ, βασικοί συνεργάτες της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο τραγούδι αυτό αφού υπογράφουν την ενορχήστρωση.

Μια παρέα με κεντρική καλεσμένη την ίδια την Ελευθερία, απολαμβάνει στον κήπο ενός σπιτιού την ηλιόλουστη ημέρα και τη χαρά της γιορτής. Πίνουν, τρώνε και τραγουδούν. Εικόνα χαράς, στιγμές που μοιράζονται όλοι μαζί, αγκαλιές, φιλιά και ο έρωτας πάντα παρών! Ως παράλληλη ιστορία βλέπουμε ένα νεαρό ζευγάρι που συμμετέχει στην γιορτή φιλτράροντας κάθε τί που συμβαίνει μέσα από το πρίσμα του έρωτά τους.

Η χαρά της γιορτής, η παρέα, το “μαζί”, το τραγούδι που μας ενώνει. Την ίδια στιγμή να ζούμε και να γιορτάζουμε. Απολαύστε το!

Το τραγούδι υπογράφουν ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (σύνθεση) και η Λήδα Ρουμάνη (στίχοι). Μουσική παραγωγή –Ενορχήστρωση: Θωμάς Κωνσταντίνου -ΤΑΚΙΜ. Το video clip σκηνοθέτησε η Μάιρα Στυλιανού.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist