Το αγαπημένο στέκι της πόλης το Barrio με νέο ωράριο λειτουργίας για το Σεπτέμβριο

28/08/2023

Το πλέον αγαπημένο All day bar της Πόλης, το BARRIO, έρχεται με νέο ωράριο λειτουργίας για το μήνα Σεπτέμβριο

Καθημερινές απο τις 18:00

Σαββατοκύριακο απο τις 10:00 το πρωί.

Barrio: World is our neighborhood.
Το αγαπημένο στέκι της πόλης, μέρα και νύχτα, ονομάζεται “BARRIO” και βρίσκεται στην καρδιά της Ερμούπολης. Το όνομα Barrio στα ισπανικά χρησιμοποιείται για να δηλώσει τη συνοικία, τη γειτονιά.

Σε ένα χώρο ιδιαίτερα ζεστό και ατμοσφαιρικό. Συνδυάζει την παραδοσιακή πέτρα, το ξύλο και την φύση με έναν μοναδικό τρόπο.
Μοιάζει βγαλμένο απο μία άλλη εποχή… Βελούδινα καθίσματα, επιβλητική μπάρα, εντυπωσιακή κάβα, ιδιαίτερα φωτιστικά, ζωγραφική και τεχνοτροπίες στους τοίχους, αλλα και αμέτρητα φυτά συμπληρώνουν το όμορφο παζλ.

Τα Σαββατοκύριακα η μέρα ξεκινά στο BARRIO με έναν απολαυστικό καφέ. και τα νόστιμα πιάτα του Brunch menu που έφτιαξε για εμάς ο καταξιωμένος Σεφ Αλέξανδρος Καρακατσάνης.

Απο το μεσημέρι μπορείτε να συνοδεύσετε το ποτό σας με τα νόστιμα σνακς που σερβίρει η κουζίνα μας (Πλατό τυριών/αλλαντικών, burgers, pizzas, salads, bao bans, chicken sticks, waffles κ.α.)

Καθώς πέφτει η νύχτα, η μπάρα γεμίζει και τα πρώτα αποστάγματα απο την μεγάλη γκάμα του BARRIO, σερβίρονται στα ποτήρια. Δοκιμάστε τα Signature κοκτέιλ με αρώματα και γεύσεις του κόσμου. Οι Bartenders θα σας σερβίρουν ευγενικά και θα σας προτείνουν αποστάγματα και κοκτέιλ που ταιριάζουν απόλυτα στο γούστο και στην ιδιοσυγκρασία σας.

Η μουσική απο τα ηχεία προσεγμένη και ευχάριστη δένει αρμονικά με το περιβάλλον, με τον DJ να ανεβάζει τους ρυθμούς όσο η ώρα περνά.

Οι σταθερές μας θεματικές μουσικές βραδιές έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα:

Κάθε Τρίτη: Ροκ
Κάθε Τετάρτη: Εποχή 80-90
Κάθε Πέμπτη: Ηλεκτρονική
Κάθε Κυριακή: Ζωντανή μουσική (διαφορετικό Live κάθε εβδομάδα )

Είτε επιλέξετε τον εσωτερικό όμορφο (κλιματιζόμενο) χώρο για να χορέψετε με δυνατά τη μουσική, είτε να χαλαρώσετε στον εξωτερικό κήπο που μοιάζει με όαση η νύχτα σας θα είναι μοναδική.

Τις καθημερινές το ωράριο λειτουργίας διαφοροποιείται αφου οι πόρτες του Barrio ανοίγουν πλέον στις 18:00

Το ευγενικό προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει με όρεξη και χαμόγελο, βοηθώντας να νιώσετε την ζεστασιά που υπάρχει σε κάθε γειτονιά. Αυτο ειναι το BARRIO, αυτή είναι η γειτονιά μας.

Barrio
World is our neighborhood
Χίου 31, Πλατεία Μιαούλη, 84100, Σύρος
Τηλ. Κρατήσεων 2281080955 / 6906272880

www.barriosyros.gr
https://www.facebook.com/BarrioSyros
https://www.instagram.com/barrio_syros/


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist