Το Chocolate Fest 2023 έκλεισε με τον πιο γλυκό τρόπο

07/03/2023

Μπορεί το Chocolate Fest 2023 να τελείωσε, αλλά έκλεισε με τον πιο γλυκό τρόπο. Το εγγυήθηκαν όλα τα συστατικά του στοιχεία: Μέσα σε 5 μέρες, από τις 10/2 ως τις 14/2 περισσότεροι από 32,000 επισκέπτες και οι δεκάδες εκθέτες που με τα ατελείωτα δημιουργήματά τους υπέγραψαν την πιο σοκολατένια εμπειρία – μέχρι την επόμενη, φυσικά. Ήρθατε (όπως ήσασταν), τα είδατε, τα φάγατε!

Για να μην ξεχνιόμαστε, αυτοί ήταν οι δημιουργοί που γέμισαν τη σοκολατοχώρα με τα γλυκά τους: SOKOLATA Αγαπητός & Royal Deli, Pancake Factory & Choco Pizza & Choco Burger, Sweet Spoon athens, Λουκουμάδες Μποέμ, Parthenon Chocolates, Κakau Worship, Hurry Up Churros Edition, Γλυκό Καμινάδα, Βαφλοσουβλάκι, Μελένιες γεύσεις, Mellon shop, Holy Llama, CapCap Corner, Lot51, Chocolate Bar by Athens Gents.

Kαι φυσικά, το Chocolate Fest 2023 ήταν πολλά ακόμη πράγματα. Ήταν τα δεκάδες live cooking sessions και workshops, όπου τόσο γνωστοί chefs όπως ο Μανώλης Σαρρής, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Πάνος Κουμουνδούρος, η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ο Χρήστος Βέργαδος, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, η Madame Ginger, η Αγγελική Τσουκαλά και η Φαίδρα Μαυροειδή Σβανά έκαναν τα μαγικά τους. Τα love challenges όπου ζευγάρια και μη δοκίμασαν τα skills τους στη μαγειρική. Τα workshops ειδικά για παιδιά, όπου οι μικροί ζαχαροπλάστες έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο σπορ. Οι υπέροχες μουσικές που με τις οποίες οι DJs έντυσαν το φεστιβάλ. Και τόσα ακόμη!

Ήταν 5 μέρες με πολλή γλύκα, πολλή αγάπη, πολλή χαρά και πολλή πολλή σοκολάτα. Μέχρι το επόμενο Chocolate Fest, εννοείται. Stay tuned και ελάτε όπως είστε!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist