Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Το πρώτο μας πάρτυ”

30/07/2017

Η μεγάλη επιτυχία του χειμώνα, που έσπασε τα ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τώρα και σε πανελλήνια περιοδεία! Ένα υπέροχο νοσταλγικό ταξίδι, στα καλύτερά μας χρόνια! Μια φαντασμαγορική μουσικό θεατρική παράσταση με υπέροχες εικόνες, νότες, μελωδίες, κείμενα, εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, εμπλουτισμένη με 150 κοστούμια.

Κερδίστε 4 μονές προσκλήσεις για την παράσταση “Το πρώτο μας πάρτυ” την Τετάρτη 02 Αυγούστου στον Χώρο Πολιτισμού “Μάνος Ελευθερίου”.

Ο Empneusi 107 FM σας προσφέρει 4 μονές προσκλήσεις για την παράσταση “Το πρώτο μας πάρτυ” την Τετάρτη 02 Αυγούστου στον Χώρο Πολιτισμού “Μάνος Ελευθερίου”.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Τρίτη 01 Αυγούστου στις 22:00.

UPDATE

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η προγραμματισμένη μουσική παράσταση «Το πρώτο μας πάρτυ» ακυρώνεται, έπειτα από ενημέρωση των διοργανωτών. Για όσους έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια, μπορούν να απευθυνθούν στα σημεία προπώλησης για την επιστροφή των χρημάτων τους.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist