Το ταξίδι του Χιονάνθρωπου

13/12/2019

20 – 22 Δεκεμβρίου 2019

“Ο Χιονάνθρωπος ταξιδεύει στη Σύρο

με δύο μουσικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

& δύο μουσικά εργαστήρια για παιδιά”

Η κλασική ορχήστρα από το Βέλγιο “European FairyTale Orchestra”, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Dirk Boiy και την αφήγηση της ηθοποιού Μαργαρίτας Αγγελοπούλου, θα μας παρουσιάσουν το μουσικό Παραμύθι «Το ταξίδι του Χιονάνθρωπου», σε συνεργασία με την Παιδική-Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, η κλασική ορχήστρα “European FairyTale Orchestra”, θα συνοδεύσει τη χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων. Εξήντα παιδιά θα τραγουδήσουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα της Ελλάδας και του κόσμου.
Στο δεύτερο μέρος, οι 13 Βέλγοι μουσικοί της κλασικής ορχήστρας, θα παρουσιάσουν την τελευταία τους δουλειά, το γνωστό μουσικό παραμύθι “Ο Χιονάνθρωπος” του Howard Blake, σε συνεργασία με την ηθοποιό Μαργαρίτα Αγγελοπούλου στην αφήγηση του παραμυθιού και μαζί με ένα παιδί σολίστ από τη Σύρο.

Δύο παραστάσεις στο Θέατρο Απόλλων

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 7:30μμ
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 12:00πμ
Είσοδος: 5€ για τα παιδιά και 8€ για τους ενήλικες

Κρατήσεις-Εισιτήρια:

Θέατρο Απόλλων (22810 85192) και μέσω του www.ticketservices.gr στους παρακάτω συνδέσμους:
https://www.ticketservices.gr/event/syros-to-taksidi-tou-xionanthropou/
https://tickets.public.gr/event/syros-to-taksidi-tou-xionanthropou/

 

Μουσικό εργαστήρι

Χιονάνθρωπος, στο ταξίδι του στη Σύρο μαζί με τους μουσικούς της κλασικής ορχήστρα από το Βέλγιο, ήθελε να συναντηθεί με τα παιδιά σε ένα μουσικό εργαστήρι γνωριμίας με τα όργανα της κλασικής ορχήστρας και τους μουσικούς της.

Έτσι λοιπόν οι 13 Μουσικοί Βελγικής κλασικής ορχήστρας “European FairyTale Orchestra”, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Dirk Boiy και με τη συνεργασία της ηθοποιού Μαργαρίτας Αγγελοπούλου, θα υποδεχτούν με μεγάλη χαρά παιδιά από 5 έως 12 ετών για να μοιραστούν μαζί τους ξεχωριστές στιγμές δημιουργίας και χαράς, γνωρίζοντας από κοντά τα μουσικά όργανα και τους μουσικούς μέσω του παιχνιδιού.

Δύο μουσικά εργαστήρια για παιδιά, από 5 έως 12 ετών

Είσοδος ελεύθερη
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 6:30μμ, αίθουσα Γ. Ρίτσου – Πνευματικό Κέντρο
ή Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 10:30πμ, Θέατρο Απόλλων.
Διάρκεια 60 λεπτών, για 50 παιδιά


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist