“Το υπέροχο μου διαζύγιο” της Τζεραλντίν Άρον ” | Με τη Φαίδρα Δρούκα σε καλοκαιρινή περιοδεία

10/06/2021

“Το υπέροχο μου διαζύγιο” της Τζεραλντίν Άρον, με τη Φαίδρα Δρούκα (2ο Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας Κοινού Βραβείων Αθηνοράματος) σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη και μουσική Δήμητρας Γαλάνη, περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, με πρώτες στάσεις την Ηλιούπολη – Θέατρο Άλσους Δημήτρης Κιντής την Πέμπτη 1η Ιουλίου και το Κηποθέατρο Παπάγου την Κυριακή 11 Ιουλίου, με απόλυτη ασφάλεια και πλήρη τήρηση όλων των υγειονομικών κανονισμών.

Υπόθεση έργου:
Η Άντζελα, μια γυναίκα γύρω στα πενήντα και μητέρα μιας έφηβης κόρης, δέχεται αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο της  ο οποίος προτιμά την αγκαλιά νεότερων γυναικών. Εκτεθειμένη στη μοναξιά που δεν είναι δική της επιλογή και με την κρίση της ηλικίας να της χτυπά την πόρτα, η Άντζελα ξεκινά ένα ταξίδι αυτογνωσίας σε μια προσπάθεια να βρει το βηματισμό της μέσα στο αναπάντεχο κενό της ζωής της.

Ένας μονόλογος αλήθειας. Της αλήθειας του ανθρώπου που βιώνει, όπως όλοι μας τις εσωτερικές του αντιθέσεις. Την ελπίδα, το θυμό, το φόβο, τη μοναξιά, τη ματαίωση, την απογοήτευση, την απόλαυση, τον πόνο και τελικά πάλι την ελπίδα, τον έρωτα, την συντροφικότητα.

Η Φαίδρα Δρούκα, πολυδιάστατη και ανατρεπτική, μια καθημερινή ηρωίδα, μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες γυναίκες, σε ένα δυνατό, χορταστικό μονόλογο, μας οδηγεί σε ένα γαϊτανάκι γέλιου, δακρύων σκέψης, θαυμασμού, κατανόησης.

Συντελεστές:
Μετάφραση: Μαργαρίτα Δαλαμάγκα
Σκηνοθεσία – σκηνικά – κοστούμια: Κοραής Δαμάτης
Μουσική: Δήμητρα Γαλάνη
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Επικοινωνία και προβολή της παράστασης: Νταίζη Λεμπέση | τηλέφωνο: 6908502631 | Εmail
Υπεύθυνος παραγωγής: Βλάσης Θεοδωρίδης | τηλέφωνο: 6955811681
Παραγωγή: Spotlight art and culture – Μιχάλης Κόκκινος

Πληροφορίες παράστασης: 
Ηλιούπολη –  Θέατρο Άλσους Δημήτρης Κιντής: Πέμπτη 1η Ιουλίου
Κηποθέατρο Παπάγου: Κυριακή 11 Ιουλίου

Για ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων πατήστε εδώ.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist