Trollradio.gr | Reunion στις 2/10/2021!

01/10/2021

Αν ήταν κόμιξ θα λέγαμε πως κάποτε πριν δέκα χρόνια ένα μικρό γαλατικό χωριό αντιστάθηκε στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Αν ήταν παραμύθι πως οι καλικάντζαροι βγήκαν στη γη και άρχισαν τις φάρσες. Όμως είναι οι φίλοι μας, είμαστε εμείς και όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται οι παρέες γράφουν ιστορία και δη ραδιοφωνική.

Πολύ πριν ο Empneusi δομηθεί και βγει στον αέρα με τη μορφή που τον γνωρίζετε και τον αγαπάτε, κάποιοι από τους παραγωγούς του εμπνεύστηκαν, δημιούργησαν και άλλοι βρέθηκαν στην ετερόκλητη μεν αλλά πάντα ζεστή και φιλόξενη πορεία του Trollradio.gr από την οποία προέκυψαν άπειρες ώρες ραδιοφωνικού αέρα, μουσικά φεστιβάλ, αξέχαστα πάρτυ, φιλίες, σχέσεις, κουμπαριές, παιδιά, σκυλιά, γατιά κλπ.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν 2/10, στη δέκατη επέτειο από τη μέρα που βγήκε στον αέρα, το Trollradio.gr μαζεύει ξανά τους παραγωγούς και εκπέμπει από τις 11:00 έως όσο αντέξει. Και επειδή έχουμε και κάποια ηλικία και δεν αντέχουμε το ξενύχτι πια 11.00 – 12.00 π.μ. ο Γιάννης Κουλουκάκος και η Χριστίνα Θεοδωρίδου κάνουν την εκκίνηση και 12.00 – 13.00 μ.μ. παραλαμβάνουν τη σκυτάλη ο Γιάννης Δεναξάς και η Ελένη Λαμπράκη.

Όσο για τη συνέχεια, μετά την πρώτη δίωρη παράλληλη μετάδοση από τη συχνότητα του Empneusi 107 FM, μπαίνετε στο https://stream.radiojar.com/trollradio-gr και ακούτε μέχρι τελικής πτώσης.

Τα φιλιά μας, την αγάπη μας και keep on trolling!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist