TSOU.GRisma 2019 με “Ούζο 7” της Ποτοποιίας – Οινοποιίας Θράκης

21/06/2019

Η καθιερωμένη πλέον ετήσια γιορτή των φίλων του ούζου θα πραγματοποιηθεί στην Άνω Σύρο, το Σάββατο 29 Ιουνίου. Στο TSOU.GRisma 2019 η αφιερωμένη στο ούζο ιστοσελίδα www.tsou.gr  θα γιορτάσει τα τρίτα της γενέθλια, με καλεσμένους δημοσιογράφους, συνεργάτες και φανατικούς φίλους της.

 

Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον δημιουργό του tsou.gr και συλλέκτη ούζων Χάρη Βεκρή, ο οποίος θα παρουσιάσει τις επιτυχίες της αφιλοκερδούς του πρωτοβουλίας για την προώθηση του εθνικού μας ποτού για τη χρονιά που πέρασε. Η εκπρόσωπος της Ποτοποιίας – Οινοποιίας Θράκης (https://www.greek-ouzo.com/), Ελευθερία Παπαδοπούλου, θα συστήσει στους παρευρισκόμενους τη δυναμική και ιδιαίτερα δραστήρια ποτοποιία της Κομοτηνής που είναι και ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης. Το πρόγραμμα της γιορτινής βραδιάς περιλαμβάνει κι εφέτος αρκετό πολιτισμό.

Οι προσκεκλημένοι θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν – σε πρώτη προβολή – το τηλεοπτικό σποτ του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ» 2019 (https://anofestival.gr/) παρουσία του σκηνοθέτη του Γιάννη Μανούσου, και επιπλέον, να γνωρίσουν το Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου (https://syrosaccordionfestival.com/EL/) από τους εδώ και οκτώ χρόνια εμπνευστές και διοργανωτές του.

Το Ούζο 7 και Ούζο Premium 7 Gold που θα συμπληρώσουν γευστικά την πολιτιστική αυτή εμπειρία, θα συνοδευτεί με εξαιρετικούς συριανούς μεζέδες του Παύλου Ραουζαίου. Σημαντική η συμβολή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης της Κάβας ΚΡΙΤΣΙΝΗ και των Παραδοσιακών Συριανών Προϊόντων ΠΡΕΚΑΣ (http://prekasyros.gr/).

*Σκίτσο Τάσος Μαραγκός


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist