Βαγγέλης Μαρκαντώνης – “Το τραγούδι των έρημων τόπων” | Νέο τραγούδι

02/12/2021

Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης έρχεται πάλι, αυτή τη φορά να μας συγκινήσει, με το νέο του τραγούδι με τίτλο “Το τραγούδι των έρημων τόπων”. Ντύνοντας με μουσική τους στίχους του Αλέξανδρου Ατσικπάση και ερμηνεύοντάς τους μοναδικά, καταφέρνει να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περιγράψει τις σκέψεις ενός ανθρώπου που βαδίζει νύχτα σε ένα αστικό τοπίο. Μία αισθαντική μπαλάντα που με την μαγική της απλότητα μας προσεγγίζει και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι. Συνοδοιπόρος του, το ακορντεόν του Χρήστου Χουσίδη.

Μετά τον “Κατάδικο”, το “Αυτός ο ξένος” και το “Τράβα μια γραμμή”, το “Τραγούδι των έρημων τόπων” είναι το 4ο κατά σειρά τραγούδι του νέου άλμπουμ του Βαγγέλη Μαρκαντώνη ο οποίος μας περιμένει “…εκεί που ο κόσμος μικραίνει…”.

“Την περασμένη άνοιξη, ήρθε από το σπίτι μου ο Αλέξης να με βοηθήσει να ξεριζώσουμε τις τσουκνίδες από την πίσω αυλή. Μας πρόλαβε μια βροχούλα και κάτσαμε στο σαλόνι. Ένιωσα τυχερός. Για τη βροχή, για όλα. Αρχίσαμε να μιλάμε για τραγούδια και λέξη λέξη φτάσαμε στο να μου δώσει κάτι κρυμμένους στίχους. Τους διάβασα και το τραγούδι ήταν έτοιμο πριν καν πιάσω την κιθάρα…”

Βαγγέλης Μαρκαντώνης

Βρείτε το τραγούδια σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα πατώντας εδώ.

“Το κελί με την πόρτα που ανοίγει,
το φιλί σ’ ένα στόμα που κλαίει,
H ζωή που δεν θέλει να φύγει,
H φωτιά που για πάντα θα καίει…”

Credits:
Ακορντεόν: Χρήστος Χουσίδης
12χορδη: Βαγγέλης Μαρκαντώνης
Ηχογράφηση-μίξη: Βαγγέλης Μαρκαντώνης
Master: Βασίλης Κορρές, Siera Studios
Photo-video: MIARIS

Βρείτε τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube | Spotify


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist