Βαγγέλης Καζαντζής – «Το Μεταξύ μας Διάστημα» | Νέο άλμπουμ

19/09/2019

O τραγουδοποιός Βαγγέλης Καζαντζής επιστρέφει με τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Το Μεταξύ μας Διάστημα». Μέσα στα 10 χρόνια πορείας στην δισκογραφία, ο Βαγγέλης Καζαντζής έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο ελληνικό τραγούδι, τόσο με τα προσωπικά του δισκογραφήματα, τα live αλλά και τις συνεργασίες του με σπουδαίους ερμηνευτές, όπως ο Ψαραντώνης, ο Γιάννης Χαρούλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου και πολλοί άλλοι.

«Το Μεταξύ μας διάστημα»  περιέχει δέκα νέες συνθέσεις σε μουσική του Βαγγέλη Καζαντζή και σε στίχους του Βασίλη Μανέλα που σε ταξιδεύουν, σε προβληματίζουν και καταφέρνουν να «ξυπνήσουν»  ποικίλα συναισθήματα. Οι στίχοι είναι επίκαιροι και άμεσοι, μιλούν για την προσωπική αλλά και την κοινωνική καθημερινότητα με μια ποιητική χροιά παραμένοντας όμως, απλοί και αιχμηροί.

Τα έντεχνα και παραδοσιακά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις συνθέσεις του Καζαντζή, αυτή τη φορά μπολιάζονται με ήχους δυτικούς, ροκ εξάρσεις αλλά και τζαζ στοιχεία. Τρομπόνι, σαξόφωνο, τρομπέτα, γκάιντα, κλαρίνο, ηλεκτρική κιθάρα και «ηλεκτρισμένο» σάζι, tanpura, hang drum,  είναι μερικά από τα όργανα που συμμετέχουν στις συνθέσεις. Η ευφυέστατη ενορχήστρωση που έκανε ο ίδιος ο Καζαντζής μαζί με τους μουσικούς του στο στούντιο δημιουργούν ένα απίστευτα ενδιαφέρον ηχητικό αποτέλεσμα.

Τα τραγούδια ερμηνεύει ο Βαγγέλης Καζαντζής, ενώ συμμετέχει ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Γιάγκος Χαιρέτης και ο Χρήστος Θηβαίος σε τρία από αυτά. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στην Ελλάδα στο «Συν Ένα studio» και το master έγινε στα “Hansa studios” στο Βερολίνο.

«Το Μεταξύ μας διάστημα»  είναι ο πιο άμεσος δίσκος του Βαγγέλη Καζαντζή που μας υπενθυμίζει γιατί είναι ένας από τους σημαντικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του.

«Το Μεταξύ μας διάστημα» κυκλοφορεί ήδη ψηφιακά από την Βερολινέζικη Monopol Records της Meisel Music και θα κυκλοφορήσει σε CD στα τέλη Σεπτέμβρη.

To άλμπουμ είναι διαθέσιμο στις παρακάτω ψηφιακές πλατφόρμες

Youtube || Spotify || I-tunes || Amazon || Napster

 

Official Facebook Page

Συντελεστές:

 Γιάγκος Χαιρέτης: φωνή

Αργύρης Μπακιρτζής: φωνή

Χρήστος Θηβαίος: φωνή

 

Διονύσης Μακρής: ηλεκτρικό & κόντρα μπάσο

Τάσος Πέππας: τύμπανα

Αντώνης Ανδρέου: τρομπόνι

Παναγιώτης Ράπτης: σαξόφωνο

Δημήτρης Μπρέντας: γκάιντα, κλαρίνο

Κωνσταντής Πιστιόλης: τρομπέτα, κλαρίνο, handpan, didgeridoo

Γιώργος Μαγαλιός: snare, bongos

Βαγγέλης Καζαντζής: φωνή, ακουστική,12χορδη  & ηλεκτρική κιθάρα,  σάζι, tanpura, στάμνα, kemençe, jew’s harp.

Γιάννης Ταβουλάρης: ηχοληψία, μίξη

Marcus Zander: mastering


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist