Βασίλης Πάντσιος – “Αγαπημένα & πειραγμένα” | Νέο άλμπουμ

27/05/2021

“Αγαπημένα & Πειραγμένα” είναι η νέα συλλογή του τραγουδοποιού και παραγωγού Βασίλη Πάντσιου. Περιλαμβάνει 6 διασκευές γνωστών τραγουδιών που όλοι αγαπήσαμε και γίνονται παραγωγές μέσα από τη δική του οπτική ματιά. Κυκλοφορούν επίσημα με την άδεια των δημιουργών τους από την InRealTime Records.

Πρώτο single του άλμπουμ είναι το “Μικρές Περιπλανήσεις”. Διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού της έντεχνης κομπανίας “Μικρές περιπλανήσεις” από την Κω που είχε κάνει παραγωγή το μακρινό 1992 ο αείμνηστος Νίκος Παπάζογλου.

Η συλλογή “Αγαπημένα & Πειραγμένα” (Α’ album) κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά μαγαζιά από την ΙnRealTime Records.

O Bασίλης Πάντσιος ξεκίνησε από νεαρός το μεγάλο ταξίδι του στο χώρο της μουσικής και στην πορεία τον συγκίνησαν ιδιαίτερα, δημιουργίες γνωστών καλλιτεχνών. Έτσι κάποια στιγμή, παράλληλα με τη δική του δισκογραφία, άρχισε να δουλεύει και να ηχογραφεί γνωστά αγαπημένα τραγούδια που τον άγγιξαν, τον επηρέασαν και τον σημάδεψαν. Τραγούδια που έχει ερμηνεύσει πολλές φορές σε συναυλίες του και γνωρίζει καλά τη δυναμική τους. Πάντα με σεβασμό στο έργο, στον δημιουργό και ιδιαίτερα στην αισθητική του.

Σημείωμα του καλλιτέχνη:
“Το ‘’Αγαπημένα και Πειραγμένα’’ δεν ήταν ένα εύκολο project! Ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία και πέρασε από πολλά κύματα και εμπόδια μέχρι να ολοκληρωθεί. Έπρεπε να ταιριάξω μια δαιδαλώδη παραγωγή με ηχογραφήσεις από διαφορετικά στούντιο και ενορχηστρώσεις από διαφορετικούς μουσικούς.Ένα ατελείωτο ταξίδι Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Αθήνα. Ένα ατελείωτο editing, μίξεις, κόπος, χρόνος, με περιορισμένο budget. Αλλά κινητήριος δύναμη μου ήταν πάντα η αγάπη μου για τα ίδια τα τραγούδια. Για αυτό τον αόρατο δεσμό που ενώνει τις ψυχές των ανθρώπων και τους φέρνει πιο κοντά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αλκμήνη Χατζηνάσιου για την φιλική της συμμετοχή σε 2 διασκευές και σε  κάθε συντελεστή, μουσικό και ηχολήπτη που με βοήθησε σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε δημιουργό ξεχωριστά που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την άδεια του για την κυκλοφορία της κάθε διασκευής. Καλό καλοκαίρι σε όλους! Εις το επανιδείν το προσεχές Φθινόπωρο για το δεύτερο μέρος του περιπετειώδους άλμπουμ. ”

Tracklist:
I can’t escape myself – ‘’The Sound’’  (Written By Adrian Kelvin Borland)
Mικρές Περιπλανήσεις – ‘’Μικρές Περιπλανήσεις’’ (Μουσική: Νίκος Αρμπιλιάς, Στίχοι: Στέργιος Παπαποστόλου)
Πνοή του ανέμου  – ‘’Λιζέτα Καλημέρη’’ (Μουσική: Γιώργος Καζαντζής – Στίχοι: Λίλυ Βαρίνου)
Μικρές Χαμένες Μέρες – ‘’Υπόγεια Ρεύματα’’ (Στίχοι, μουσική: ‘’Γρηγόρης Κλιούμης’’)
Κάνε Κάτι – ‘’Γιώργος Δημητριάδης’’ (Μουσική: Γιώργος Δημητριάδης, Στίχοι: Σταμάτης Πανταζόπουλος)
Σαν τον καραγκιόζη – ‘’Διονύσης Σαββόπουλος’’ (Στίχοι, μουσική – Διονύσης Σαββόπουλος)

Στα τραγούδια “Κάνε Κάτι” και “Μικρές Χαμένες Μέρες” συμμετέχει με την ερμηνεία της η χαρισματική Αλκμήνη Χατζηνάσιου.

Βρείτε τον Βασίλη Πάντσιο στα social media:
Facebook | YouTube

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist