Βασίλης Σκουλάς – “Τα αντίθετα” | Νέο τραγούδι

19/10/2021

Με τον Βασίλη Σκουλά και το τραγούδι “Τα αντίθετα” συνεχίζονται τα επιτυχημένα τραγούδια που γράφουν ο Νίκος Τερζής (μουσική) και ο Γιάννης Κότσιρας (στίχοι) για την καθηλωτική τηλεοπτική σειρά “Σασμός” και κυκλοφορούν από την Panik Oxygen.

Ο “Πατριάρχης του κρητικού τραγουδιού” χαρίζει τη μοναδική του ερμηνεία σε ένα εξομολογητικό τραγούδι, γεμάτο έντονο συναίσθημα και θύμησες από ριζίτικα τραγούδια.

Το τραγούδι “Τα αντίθετα” αφορά τον έρωτα της Μαρίνας και του Αντώνη στον “Σασμό”, έναν έρωτα σιωπηλό και ανεκπλήρωτο, έναν έρωτα τόσο δυνατό και βαθύ που ο χρόνος δεν κατάφερε να ξεθωριάσει και να σβήσει.

Το τραγούδι “Τα αντίθετα” με την εξαιρετική φωνή του Βασίλη Σκουλά έρχεται τη στιγμή που τα δύο πρώτα τραγούδια της σειράς συνεχίζουν την άκρως επιτυχημένη τους πορεία. Τα “Σασμός” με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα και “Κάθε Μέρα” με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ μπήκαν αμέσως και συνεχίζουν να παραμένουν στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube, όπου μετρούν αρθροιστικά πάνω από 2 εκατομμύρια views σε λίγες μέρες.

“Θέλω να μπω στον έρωτά σου
και στη μοναξιά σου
να γενώ η σκιά σου

Θέλω να μάθω απ’ το κορμί σου
κάθε σπιθαμή σου
κάθε δύναμή σου..”

Βρείτε “Τα αντίθετα” στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής πατώντας εδώ.

Βρείτε τον Βασίλη Σκουλά στα social media:
Facebook | Spotify


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist