Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – Una Mujer / Μια Γυναίκα

04/03/2024

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»
Η διεθνής συνεργασία – έκπληξη κυκλοφορεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου!

 

Η Panik Records ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη διεθνή συνεργασία – έκπληξη των Vaya Con Dios και του Θοδωρή Βουτσικάκη στο τραγούδι «Una Mujer / Μια Γυναίκα».

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, που άφησαν το μουσικό τους στίγμα στην Ευρώπη στα τέλη της δεκαετίας των ‘80s με αρχές των ‘90s και παραμένουν ένα από τα πιο διαχρονικά και επιτυχημένα συγκροτήματα, συνεργάζονται με τον ξεχωριστό Έλληνα ερμηνευτή, Θοδωρή Βουτσικάκη, ο οποίος συνεχίζει τις διεθνείς συνεργασίες του μετά την σύμπραξη με τον βραβευμένο με Oscar Ιταλό συνθέτη Nicola Piovani.

To «Una Mujer» είναι ένα από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρόσφατο album των Vaya Con Dios «Shades Of Joy», το πρώτο τους album εδώ και 20 χρόνια και την Dani Klein στα υπέροχα φωνητικά.

Στο δίγλωσσο ντουέτο, έναν ύμνο στη γυναίκα, οι ξεχωριστές ερμηνείες της Dani Klein και του Θοδωρή Βουτσικάκη «συναντιούνται» σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Τους ελληνικούς στίχους έγραψε η σπουδαία Λίνα Νικολακοπούλου.

Το «Una Mujer / Μια Γυναίκα», που είναι τώρα διαθέσιμο για presave, θα κυκλοφορήσει σε όλες τις streaming υπηρεσίες μουσικής την Παρασκευή 8 Μαρτίου, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας και θα συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε στην Αθήνα.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist