Βίκυ Καρατζόγλου – «3’ + Κάτι»

16/05/2022

Βίκυ Καρατζόγλου – «3’ + Κάτι»
Νέο Album

Την Βίκυ Καρατζόγλου την γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια με το τραγούδι «Περηφάνια» από το θρυλικό πια θεατρικό έργο «Ήρωες» της Ελένης Γκασούκα. Σήμερα η Panik Oxygen με υπερηφάνεια παρουσιάζει το νέο της album «3’ + Κάτι»!

Όπως σημειώνει η ίδια: «τρία λεπτά και κάτι, είναι συνήθως η διάρκεια ενός τραγουδιού. Ενός ξεχωριστού μουσικού ταξιδιού, με οδηγούς τους δημιουργούς και όχημα τη φωνή μου. Όπως στα εφηβικά και νεανικά μου χρόνια που ένα τραγούδι μπορούσε να με βγάλει από τους τέσσερις τοίχους του παιδικού μου δωματίου και να με ταξιδέψει οπουδήποτε στον κόσμο, έτσι εύχομαι και όλα τα δικά μου 3’ να γίνουν μια διέξοδος από τα προβλήματα και να ταξιδεύουν όσους τα ακούν, όπου εκείνοι επιλέγουν».

To «3’ + Κάτι» περιλαμβάνει νέα μοναδικά τραγούδια, καθώς και ήδη γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια («Καταιγίδα Μου», «Αρώματα», «Στην Πιο Δύσκολη Ώρα», «Μαζί Θα Φύγουμε Καρδιά Μου» και «Τηλεφωνούσες»).

Το νέο single από το album είναι το «Ένα Κάτι», στο οποίο συνεργάζεται με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, .

Βίκυ Καρατζόγλου – «3’ + Κάτι»

Ένας μουσικός κόσμος 14 τραγουδιών γραμμένων από σπουδαίους δημιουργούς, περιμένει να τον ανακαλύψετε στο «3’ + Κάτι»! Εκτός από τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, τραγούδια έγραψαν οι (με τη σειρά του tracklist): Στέργιος Γαργάλας, Κώστας Φασουλάς, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Δημήτρης Ντάσκας, Δήμητρα Γαλάνη, Νίκος Μωραΐτης, Φωτεινή Λαμπρίδη, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Κώστας Λειβαδάς, Παντελής Θαλασσινός, Αυγή Αυλωνίτη, Ελένη Φωτάκη, Μαρία Παπαγεωργίου, Σταύρος Σταύρου, Χάρης Γκατζόφλιας, Άρης Δαβαράκης και Λεωνίδας Μπαλάφας.

Το album κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και σε μορφή CD στα φυσικά καταστήματα.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η Βίκυ Καρατζόγλου ετοιμάζεται να χαρίσει δύο ανεπανάληπτα μουσικά βράδια, με τις εμφανίσεις της στον «Σταυρό Του Νότου Plus», την Παρασκευή 13 και την Παρασκευή 20 Μαΐου όπου και θα παρουσιάσει πολλά απ’ τα νέα της τραγούδια.

Βρείτε το «3’ + Κάτι» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Spotify: https://spoti.fi/38hRLMP
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3vYMxyD
Deezer: https://bit.ly/3FwdIEn

ARTIST’S SOCIAL MEDIA
Instagram: https://www.instagram.com/vickykaratzoglou
Facebook: https://www.facebook.com/vicky.karatzoglou


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist