Χ. Κρητικοπούλου – Π. Θαλασσινός – Μια Ξενιτιά Στην Ξενιτιά | Νέο τραγούδι

05/04/2023

(Digital single & Music video) Σε στίχους και μουσική του Νίκου Κατσίκα

Η ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια Χρυσή Κρητικοπούλου συμπράττει με τον καταξιωμένο Παντελή Θαλασσινό και παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μια ξενιτιά στην ξενιτιά», προάγγελο της κυκλοφορίας του πρώτου προσωπικού της δίσκου που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από το Ogdoo Music Group και θα φέρει τη σφραγίδα καταξιωμένων δημιουργών.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Νίκος Κατσίκας.

Το τραγούδι «Μια ξενιτιά στην ξενιτιά» έχει έντονη επιρροή από την παραδοσιακή μας μουσική, που εξακολουθεί να εμπνέει με τον πλούτο της θεματολογίας της τους σύγχρονους δημιουργούς με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εδώ η Χρυσή Κρητικοπούλου ξεδιπλώνει για μία ακόμη φορά τις μεγάλες ερμηνευτικές της δυνατότητες και η αβίαστη εκφραστικότητά της συνυπάρχει αρμονικά με την οικεία και αγαπημένη φωνή του Παντελή Θαλασσινού.

Το τραγούδι «Μια ξενιτιά στην ξενιτιά» είναι μία ποιητική αναφορά στην απουσία και την εσωτερική ξενιτιά του μόνου. Ο Νίκος Κατσίκας δημιουργεί με τον λόγο του ένα όμορφο, σουρεαλιστικό ψηφιδωτό εικόνων που αποδίδει παραστατικά, σε συνδυασμό με τη δύναμη της μουσικής , τα συναισθήματα του ήρωά του.

Η Χρυσή Κρητικοπούλου αποδεικνύει ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της διαθέτει το χάρισμα και την ωριμότητα για να εξελιχθεί σε μία σημαντική ερμηνεύτρια της μουσικής μας σκηνής, από τις πιο ταλαντούχες της γενιάς της.

Το τραγούδι «Μια ξενιτιά στην ξενιτιά» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group, συνοδεύεται από ένα όμορφο music video του Γιάννη Μαργετουσάκη σε σκηνοθεσία Θάνου Λυμπερόπουλου και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist