Ο Χάρης Μακρής τραγουδά Παντελή Θαλασσινό – “Έποχες”

10/09/2020

“Σε κάποιο όνειρο ξανά θ’ ανταμωθούμε
τα χέρια θ’ ανταλλάξουνε αφή
Κουβέντες αδιάφορες θα πούμε
σαν δύο φίλοι που για χρόνια έχουν χαθεί”

Ο Χάρης Μακρής μας παρουσιάζει το πρώτο του single με τίτλο “Εποχές” σε μουσική του Παντελή Θαλασσινού και στίχους της Ελένης Σιούφτα. Το τραγούδι “Εποχές” βρίσκεται στο πρώτο προσωπικό του cd με γενικό τίτλο “Άλμπουμ”.

Η ενορχήστρωση είναι του Νίκου Μέρμηγκα, ενώ έπαιξαν οι μουσικοί Δημήτρης Γάσιας στο βιολί, Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν, Γιώργος Παπαχριστούδης στο πιάνο, Αποστόλης Βαλαρούτσος στις ακουστικές κιθάρες, Γιάννης Πλαγιανάκος στο κοντραμπάσο, Φίλιππος Λευκαδίτης στα κρουστά, Νίκος Μέρμηγκας στο λαούτο και στα φωνητικά ήταν ο συνθέτης του τραγουδιού Παντελής Θαλασσινός.

Το τραγούδι πρωτοπαρουσιάστηκε ζωντανά στην παρουσίαση του cd μουσική σκηνή “Σταυρός του Νότου”.

Λίγα λόγια για τον Χάρη Μακρή

Γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1984 μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ξεκίνησε μαθήματα κλασσικής κιθάρας σε ηλικία επτά ετών παρακολουθώντας παράλληλα μαθήματα θεωρητικών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων.

Το 2004 ξεκίνησε η επαγγελματική του σχέση με τη μουσική. Έχει συνεργαστεί είτε σε ζωντανές παραστάσεις είτε δισκογραφικά με σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως οι Γιώργος Νταλάρας Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Χαρούλης, Μελίνα Κανά, Μίλτος Πασχαλίδης, Ηρώ, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μπάμπης Τσέρτος, Λάκης Χαλκιάς, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Μελίνα Ασλανίδου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μπάμπης Στόκας και άλλους καθώς και με τους συνθέτες Χρήστο Νικολόπουλο, Τάκη Σούκα, Μιχάλη Κουμπιό, Αντρέα Κατσιγιάννη και Νίκο Αντύπα.

Τη χρονιά που μας πέρασε, συνεργάστηκε με την Γλυκερία και την Μελίνα Κανά στη μουσική σκηνή Γραμμές καθώς και στην καλοκαιρινή τους περιοδεία.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist