Χρήστος Θηβαίος | Επαυλη Τσιροπινά στις 11 Αυγούστου

27/07/2021

Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται στην Επαυλη Τσιροπινά στις 11 Αυγούστου!

Ένας χώρος εξαιρετικής αισθητικής ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, το οποίο κάτω από τον έναστρο Αυγουστιάτικο ουρανό θα απολαύσει τη μοναδικότητα της φωνής και της ερμηνευτικής του δεινότητας. Μια αναδρομή στις καλύτερες του στιγμές καθώς και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πολυετούς πορείας του, από τους “Συνήθεις Ύποπτους” και τον “Άμλετ της Σελήνης” έως το “Σιδερένιο Νησί”.

Η βραδιά θα ξεδιπλωθεί στο κοινό ως ένα μουσικό κουβάρι αναδρομών και περιπλανήσεων, στη γειτονιά του Χρήστου Θηβαίου, η οποία είναι συνδεδεμένη με μερικές από τις σημαντικότερες μορφές του νεότερου πολιτισμού μας, όπως τον Νικόλα Άσιμο, τον Παύλο Σιδηρόπουλο, την Αρλέτα και την Κατερίνα Γώγου.

Φυσικά θα ακούσουμε και εκείνα τα τραγούδια που ο Χρήστος Θηβαίος μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια, αφουγκραζόμενοι όχι μόνο τις μελωδίες αλλά και τα συναισθήματα των τραγουδιών, που όλοι λίγο ή πολύ, έχουμε ταυτίσει με προσωπικές μας στιγμές.

Αξεπέραστα τραγούδια όπως: το “Ημερολόγιο”, το “Ας χαθείς”, η “Αγάπη”, ο “Αμλετ της Σελήνης”, το “Δεν είμαι άλλος”, το “Παλιός Στρατιώτης”, η “Μικρή Πατρίδα”, η “Βροχή μου”, η “Γυναίκα”, καθώς και το νέο του τραγούδι “Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις” και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική παρακαταθήκη.

Μαζί του θα είναι οι:
Θύμιος Παπαδόπουλος: Πνευστά
Μάξιμος Δράκος: Πιάνο
Καλλίστρατος Δρακόπουλος: Τύμπανα
Γιώργος Κορρές: Παραγωγή ήχου

Πληροφορίες:
Τετάρτη 11 Αυγούστου | Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 – η συναυλία ξεκινάει αυστηρά στις 21:00
Πολιτιστικός Χώρος: Έπαυλη Τσιροπινά
Διάρκεια: 120 λεπτά (περίπου)
Τιμή εισιτηρίου: 15€ | Για αγορά εισιτηρίου πατήστε ΕΔΩ.
(Τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και αφορούν καθήμενους)

Σημειώνεται ότι οι θέσεις είναι λίγες και προτείνεται σε όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν, να κινηθούν άμεσα για την αγορά των εισιτηρίων τους, καθώς πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού.

Συνδιοργάνωση παραγωγής: Cricos Productions & Action Εστί
Press & Info: Τηλεφωνικά στο 2104123407 ή στο [email protected]
Βρείτε την εκδήλωση στο Facebook πατώντας εδώ.

Ασφάλεια – Τήρηση Υγειονομικών Πρωτοκόλλων: Βάσει νόμου η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους και η χρήση μάσκας στο χώρο είναι υποχρεωτική!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist