Χριστίνα Μιχαλάκη – Έρωτα μου ανεπανάληπτε | Επανεκτέλεση

22/12/2023

Μία επανεκτέλεση που αναδεικνύει το ερμηνευτικό της χάρισμα

Το πασίγνωστο και πολύ αγαπημένο τραγούδι του Γιώργου Κατσαρού σε στίχους του Πυθαγόρα ερμηνεύει η ταλαντούχα Χριστίνα Μιχαλάκη. Ένα άκρως ερωτικό τραγούδι που μας συγκλονίζει τόσο με τη μουσική του όσο και τους κυριολεκτικά ανεπανάληπτους στίχους του Πυθαγόρα. Η Χριστίνα Μιχαλάκη με σεβασμό στην πρωτότυπη ερμηνεία, μας χαρίζει τη δική της αξιόλογη εκτέλεση «συστήνοντας» μας εκ νέου το τραγούδι.

Έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Μιχάλης Δημητριάδης, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μανώλης Λιδάκης, η Μαρία Σουλτάτου, η Σοφία Βόσσου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος κ.α, η Χριστίνα ως κόρη του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανώλη Μιχαλάκη από πολύ μικρή μπήκε για τα καλά στο χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Το τραγούδι «’Ερωτα μου ανεπανάληπτε» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video της Λυδίας Σιδέρη και του Νίκου Παγωνάκη, κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Στίχοι:
Δυο σπίτια κλείσαμε και πήραμε τους δρόμους
και αψηφήσαμε ακόμα και τους νόμους
Ερωτά μου ανεπανάληπτε κι απίθανε
κι αγάπη ωραία
ήταν όνειρο τα βράδια που μας ήρθανε
γιατί ήταν λαθραία

Δυο σπίτια κλείσαμε κι ίσως να΄ταν λάθος
αλλά μεθύσαμε απ΄το μεγάλο πάθος
Ερωτά μου ανεπανάληπτε κι απίθανε
κι αγάπη ωραία
ήταν όνειρο τα βράδια που μας ήρθανε
γιατί ήταν λαθραία

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist