Χρήστος Μπότσης – Τρίτη Νύχτα | Νέο Άλμπουμ

21/03/2024

Χρήστος Μπότσης – Τρίτη Νύχτα

Ο Χρήστος Μπότσης μας παρουσιάζει το πρώτο του ολοκληρωμένο album με τίτλο «Τρίτη Νύχτα», που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία Cobalt Music.

Ήδη έχουμε ακούσει και αγαπήσει την «Ασπιρίνη», μία νέα, δροσερή διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Κώστα Τσίρκα, που πρωτογνωρίσαμε με τη φωνή της Νατάσσας Μποφίλιου, αλλά και το ντουέτο του Χρήστου με τον σπουδαίο Κώστα Μακεδόνα στο τραγούδι «Καινούργιοι άνθρωποι» του Νίκου Μωραΐτη και του Γιώργου Κυριάκου. Την ενορχήστρωση αυτών των τραγουδιών, αλλά και όλου του album υπογράφει ο ταλαντούχος Νίκος Μερτζάνος.

Ο Χρήστος Μπότσης υποδέχεται την Άνοιξη και παράλληλα υποδεχόμαστε κι εμείς τα 4 νέα τραγούδια του πρώτου του album με τίτλο «Τρίτη Νύχτα», δανεισμένο από το ομότιτλο τραγούδι της Λίνας Δημοπούλου και του Θέμη Καραμουρατίδη, ερμηνευμένο με τον ενθουσιασμό ενός νεότατου ερμηνευτή που μας υπόσχεται πολλά για το μέλλον!

Το τραγούδι «Έτσι γενικά», μία δυναμική, ερωτική μπαλάντα της Στέλλας Καμπανού και του Αλέξανδρου Κούρου είναι το δεύτερο ντουέτο του album που το μοιράζεται ερμηνευτικά με τον Νίκο Μερτζάνο, ο οποίος έχει γράψει και τη μουσική της γλυκόπικρης μπαλάντας «Η αγάπη δεν ξεχνά», σε στίχους του Σταύρου Σταύρου. Το πιο εσωστρεφές και “σκληρό” τραγούδι «Μια μέρα πρέπει» έχει τους δυναμικούς στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου και τη μουσική του Αλέξανδρου Κούρου. 

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering των τραγουδιών «Ασπιρίνη» και «Καινούργιοι άνθρωποι» έγιναν στο Studio Praxis
από τον Κώστα Παρίσση, ενώ τα υπόλοιπα τραγούδια («Τρίτη Νύχτα», «Η αγάπη δεν ξεχνά», «Μια μέρα πρέπει» και «Έτσι γενικά») έγιναν στο Studio Subway από τον Γιάννη Παξεβάνη.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist