“Χριστούγεννα Μαζί” από το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

25/11/2022

Παρουσιάστηκε χθες το πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, με τίτλο “Χριστούγεννα Μαζί”.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στην Πλατεία Μιαούλη στις 18.00 με την καθιερωμένη πια φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει δραματοποίηση παραμυθιών, συναυλία από την Παιδική – Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων, bubble show, ξυλοπόδαρους και συνάντηση με τον Άη Βασίλη και τα ξωτικά του.

Στο φετινό πρόγραμμα που θα διαρκέσει μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου συμπεριλαμβάνονται πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, σε συνδιοργάνωση του Δήμου με πολλούς φορείς και συλλόγους του νησιού. Από το φετινό πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει το Σπίτι του Άη Βασίλη στην Έπαυλη Τσιροπινά από τις 26 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και εργαστήρια για όλες τις ηλικίες. Ξεχωρίζουμε την συναυλία από την Παιδική – Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων με Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και Κάλαντα στο Θέατρο Απόλλων στις 11 Δεκεμβρίου, την εκδήλωση “Προσφορά Χαράς” για την συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά του πολέμου και των παιδιών των δομών της Σύρου στις 17 Δεκεμβρίου, καθώς και τις προβολές με οπτικογραφημένο μήνυμα και παραμύθια από τον Άη Βασίλη για τα παιδιά του νησιού στις 30 Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα της Φιλανδικής Πρεσβείας.

Παραδοσιακά το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου έχει ετοιμάσει το Καραβάκι των Ευχών και τα Παραδοσιακά Φαναράκια αλλά και εργαστήρια και δράσεις για παιδιά. Αντίστοιχα η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου – Ερμούπολης καλεί τα παιδιά σε λέσχη ανάγνωσης χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, εργαστήρια κατασκευής καρτών και στολιδιών αλλά και ζαχαροπλαστικής για τα γλυκά των γιορτινών ημερών.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist