“Χριστούγεννα Μαζί” | Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

02/12/2021

“Χριστούγεννα Μαζί!”

Το μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων ξεκινά!
Η Σύρος μας στολίστηκε στα γιορτινά της και μας περιμένει όλους για να περάσουμε τα “Χριστούγεννα Μαζί”!

Παρ’ όλο που η υγειονομική κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, όπως είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν, ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης, απόλυτα προσαρμοσμένος στις νέες συνθήκες και προτάσσοντας την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας, διοργανώνει ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με μουσική, χορό, τραγούδι, θέατρο, κινούμενα σχέδια, και ποικίλα ψυχαγωγικά δρώμενα. Το πολιτιστικό μας πρόγραμμα διατίθεται μόνο σε ψηφιακή μορφή, προκειμένου να προσαρμόζεται στις μεταβολές που ενδέχεται να προκύψουν.

Η επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο κέντρο της Πλατείας Μιαούλη, μπροστά από το εμβληματικό Δημαρχείο μας, χωρίς τη συμμετοχή κοινού.

Την ίδια ημέρα θα αναρτηθεί στα ψηφιακά μέσα βίντεο με τη συμμετοχή της Παιδικής-Νεανικής Ορχήστρας των Κυκλάδων και το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαου Λειβαδάρα.

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, αισιοδοξούμε να σκορπίσουμε χαρά και να μεταδώσουμε σε κάθε σπιτικό τη ζεστασιά και τη θαλπωρή των Χριστουγέννων, πάντα με προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

Χρόνια Πολλά!
Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη και ευτυχία!
Ειρηνικό και δημιουργικό το νέο έτος 2022!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist