Χρυσούλα Κεχαγιόγλου & Ελπίδα Γαδ – “Κοινή αφετηρία” | Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων

27/08/2021

Την 1η Σεπτεμβρίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρούσσων, η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου και η Ελπίδα Γαδ, προσκαλούν συριανούς και φίλους, σε ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι αφιερωμένο σε όσα έχουν κοινά οι δύο ερμηνεύτριες.

Δύο από τις αγαπημένες τραγουδίστριες της Σύρου μας προσκαλούν σε μια δίωρη μαγευτική μουσική περιπλάνηση. Με κοινή αφετηρία την αγάπη τους για την μουσική, η Χρυσούλα και η Ελπίδα έχοντας ανοίξει τα καλλιτεχνικά φτερά τους πραγματοποιώντας παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφουν στον τόπο καταγωγής για μια βραδιά γεμάτη μελωδίες κάτω από τα άστρα.

Οι δύο καλλιτέχνιδες αντιλαμβάνονται πως σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά η ίδια η διαδρομή και οι άνθρωποι με τους οποίους συνταξιδεύουν. Μαζί, λοιπόν, με τους υπέροχους μουσικούς τους, υπόσχονται να μας συντροφεύσουν σε μια αξέχαστη βόλτα γεμάτη ηχοχρώματα και συγκίνηση.

Την 1η Σεπτεμβρίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρούσσων στις 21:00, θα ακουστούν αγαπημένα λαϊκά και έντεχνα τραγούδια, που όλοι γνωρίζουν και θέλουν να σιγοτραγουδήσουν. Τον αέρα που θα φυσήξει πρίμα για να μας συμπαρασύρουν στο μουσικό αυτό ταξίδι, θα σηκώσουν οι μουσικοί που θα τις συνοδέψουν, και συγκεκριμένα:

Ο Δημήτρης Πάντος με την φωνή και την κιθάρα του, η Λένα Χατζηγρηγορίου με το βιολί και την φλογέρα της, ο Πέτρος Καπελάς με το μπουζούκι του, ο Γιάννης Ανδριωμένος με το κοντραμπάσο του και ο Χρήστος Αδαμίδης με τα κρουστά του.

Την Τετάρτη το βράδυ, η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου και η Ελπίδα Γαδ θα ανοίξουν τα φτερά τους για να τραγουδήσουν και να ξεκινήσουν ακόμη ένα από τα μαγικά τους ταξίδια. Είστε όλοι καλεσμένοι!

Βρείτε την εκδήλωση στο Facebook.

Πληροφορίες:
Χώρος: Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων, Σύρος
Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου | Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια εκδήλωσης: 120 λεπτά περίπου
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Σημεία προπώλησης: Ψιλικά Café 4all, Ανθοπωλείο Maragos Creations, Café Restaurant Baobab Φοίνικας ή ηλεκτρονικά πατώντας εδώ | Τηλεφωνικές κρατήσεις εισιτηρίων: 6973006262 & 6971757270

Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας “Ο Ποσειδών” & Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων
Οργάνωση παραγωγής & επικοινωνία: Action Εστί | www.ActionEsti.gr

Προσοχή:
Τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και αφορούν καθήμενους. Βάσει νόμου η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους και η χρήση μάσκας στον χώρο υποχρεωτική.

Βρείτε την Χρυσούλα Κεχαγιόγλου στα social media:
Facebook | Instagram

Βρείτε την Ελπίδα Γαδ στα social media:
Facebook | Instagram  | YouTube


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist