Γιάννης Κότσιρας & Σταύρος Σιόλας – Έκτορας | Νέο Τραγούδι

24/04/2023

Ο Γιάννης Κότσιρας συναντά ξανά δισκογραφικά τον Σταύρο Σιόλα και παρουσιάζουν το τραγούδι «Έκτορας», σε στίχους του Ηλία Μάστορη, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Ο «Έκτορας» είναι ένα τραγούδι που μιλάει για έναν άντρα, ένα σκύλο και την απουσία. Μία εξαιρετική μουσική συνύπαρξη του Γιάννη Κότσιρα και του Σταύρου Σιόλα, δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών που μας έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές στις επί σκηνής συμπράξεις τους.

Το τραγούδι «Έκτορας» είναι το τέταρτο single από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Σταύρου Σιόλα, με τίτλο «Η Δική Μας Σειρά» και κυκλοφορεί μετά το ομότιτλο του album τραγούδι που ερμηνεύει ο ίδιος, το «Στην Πλάτη Του Καιρού» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το «Στην Αιώρα Του Χρόνου» με την Μελίνα Κανά.

Το digital album, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen, περιλαμβάνει τραγούδια σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Ηλία Μάστορη, που ερμηνεύουν ο ίδιος ο Σταύρος Σιόλας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιώργος Στρατάκης και η Ερωφίλη.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist