Yoel Soto & Φοίβος Δεληβοριάς – “Στο Βυθό Της Άλλης Ακτής (En El Fondo De La Otra Orilla)

21/12/2020

Ο Υοel Soto, μουσικός-συνθέτης & ερμηνευτής αλλά και ποιητής, μετά από σημαντικές συνεργασίες και συναυλίες στη Λατινική Αμερική και στην Ευρώπη, τα τελευταία 17 χρόνια ζει στην Ελλάδα και συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Ένα μεγάλο κεφάλαιο του Yoel Soto είναι η συνεργασία του με τον Φοίβο Δεληβοριά και με αφορμή αυτήν, σήμερα μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι-ντούετο με τίτλο «Στο Βυθό της Αλλης Ακτής (En El Fondo De La Otra Orilla)» που ερμηνεύει σε ελληνικό στίχο ο Φοίβος κι ο Yoel σε ισπανικό.

Για την έμπνευση του τραγουδιού, μιλάει ο Yoel Soto στο σημείωμα που ακολουθεί:

Πάντα αισθάνομαι την ανάγκη να υψώσω τη φωνή μου για να αφηγηθώ και να επικρίνω τα θέματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα, και αυτό το τραγούδι είναι άλλο ένα παράδειγμα. Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που έχουν χάσει τη ζωή τους διασχίζοντας τη θάλασσα σε αντίξοες καταστάσεις αναζητώντας απεγνωσμένα έναν υποτιθέμενο καλύτερο κόσμο. Είμαι ευγνώμων στον Φοίβο Δεληβοριά -τραγουδοποιό, εμπνευστή και φίλο- και στους άλλους καλλιτέχνες και τεχνικούς που πήραν μέρος σε αυτό το τραγούδι και μου έδωσαν την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί τους αυτό το συναίσθημα.

Το single του Yoel Soto & Φοίβου Δεληβοριά «Στο Βυθό της Αλλης Ακτής (En El Fondo De La Otra Orilla)» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

CREDITS:
Composed & arranged by Yoel Soto
Adapted to Greek by Foivos Delivorias
Yoel Soto: lead voice, classical guitar, bass
Foivos Delivorias: lead voice
Irini Arabatzi: backing vocals
Marco Soto: backing vocals
Theo Gkoutsidis: acoustic guitar
Angelos Polychronou: percussion
Billy Kalistridis: drums
Recorded at S_lab studio by Spyros Kolaitis
Mixed, mastered by Giannis Petrolias
Photography by Marios Kourouniotis
Artwork by Maria Stathi


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist