Zaz – “Effet Miroir” | Νέο άλμπουμ

07/12/2018

Μετά από μια σειρά Γαλλικών και Γερμανικών Grammys4 εκατομμύρια πωλήσεις500 συναυλίες σε 5 ηπείρους και συνεργασίες με μεγαθήρια όπως ο Quincy Jones και ο Charles Aznavour, η Zaz επιστρέφει με το νέο της album Effet Miroir, μια συλλογή νέων τραγουδιών με στοιχεία chanson, pop, salsa, rock και ήχων της Νότιας Αμερικής.

Η Zaz μας περιγράφει το album, που ηχογραφήθηκε στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Μόντρεαλ, «ως την έκφραση όλων των ανθρώπων και των ειδών μουσικής που γνώρισα από κοντά στην διάρκεια των περιοδειών μου. Το να αποδεχόμαστε όλες τις πλευρές μας, με όλα τα παράδοξα τους, είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να γεφυρώνουμε τις εσωτερικές μας αντιθέσεις».

Η Zaz (Isabelle Geffroy) έγινε κομμάτι της ζωής μας με το Je veux (2010) και από τότε η ιδιαίτερη φωνή της έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Ιαπωνία και τον Καναδά.

Ο Quincy Jones έχει πει για εκείνη ότι “έχει πραγματική χροιά blues η φωνή της, τόσο που θα ορκιζόταν κανείς ότι προέρχεται από ghetto” και ο Charles Aznavour “ό,τι και να τραγουδήσει, μιλάει απευθείας στην ψυχή σου”.

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist